Samsung 40KU6172 – Smart Tv curbat cu display 4k/UHD de 101cm

Samsung 40KU6172 reprezintă un gadget de ultimă generaţie, respectiv un Smart Tv LED de tip curbat. Nu doar că impresionează prin design-ul aparte, cu finisaje ultra-moderne, ci şi prin varietatea de funcţii şi tehnologii Smart revoluţionare.

Discutăm despre un televizor curbat inteligent din serie 2016, capabil să asigure un suport excelent atât transmisiilor Tv, cât şi conţinutului media preferat. În plus de asta, reuşeşte destul de uşor să îşi între în rolul de monitor la PC sau la consolă, pentru a reproduce un conţinut mult mai de calitate.

În ciuda specificaţiilor şi design-ului, magazinul de specialitate eMag îl comercializează cu numai 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, se prezintă exemplar din toate punctele de vedere. Astfel, impresionează prin finisaje şi elemente perfect definite, totul fiind pe un fond de culoare negru-argintiu. Tehnic privind, are o putere de consum de 130W, cântăreşte aproximativ 9kg şi măsoară standard 918.5 x 536.4 x 104.2 (W x H x D) mm. Împreună cu standul din dotare, dimensiunile acestuia măsoară 918.5 x 599.5 x 288 (W x H x D) mm.

Acest nou televizor Smart este disponibil online şi în magazinele Flanco, Cel şi evoMag.

Imagini cu Samsung 40KU6172:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Renumitul producător Samsung a dotat dispozitivul de faţă cu un ecran generos de 101cm în diagonală. Este un display de calitate înaltă, ce asigură o rată de aspect de 16 : 9, un Mega Contrast, unghiuri de vizibilitate excepţionale, precum şi o rezoluţie 4k/UHD la maxim 3840 x 2160 pix.

Desigur, se bucură şi de o serie numeroasă şi importantă de caracteristici superioare de imagine, cum ar fi: Mega Contrast, PQI 1400, UHD Dimming, 4K Upscaler, HDR Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode, Contrast Enhancer, PurColor şi Auto Motion +.

Capitolul audio este asigurat de către sistemul stereo 2.0 integrat. Livrează o putere maximă de 20 W, cu un sunet clar şi nedistorsionat, datorat următoarelor specificaţii avansate de sunet: Wallmount Sound Mode, Dolby Digital +, Multiroom Link şi DTS Codec.

Ca şi dotări de conectivitate, acest televizor Smart vine prevăzut cu: 3 porturi HDMI, cu 2 porturi USB 2.0, cu o intrare video composite, cu o intrare audio digitală, cu RF In, cu Slot CI+, intrare antenă, cu Tuner digital, cu redare video, cu player media, cu Wi-Fi Integrat şi cu LAN (Rj-45).

Tuner-ul digital (DVB-T/T2-C) şi Slot-ul CI + au rolul de a recepta posturile Tv în format digital sau HD, fără a mai fi necesar decodorul extern clasic.

Player-ul media preferat poate reda orice tip de conţinut multimedia, direct de pe alte surse externe de stocare (HDD/Stick).

Concluzie :

În concluzie, Samsung 40KU6172 reprezintă un Smart Tv 4K din seria 2016, un televizor ultra-modern şi performant cu ecran curbat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • Curbat
  • 2016
  • 4k/UHD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.