Samsung 40KU6070 – Smart TV 4K de 101cm, din gama 2016

Samsung 40KU6070 este un Smart TV LED de ultimă generaţie, atractiv atât din punct de vedere al design-ului şi calităţii acestuia, cât şi din punct de vedere al specificaţiilor avansate. Reprezintă un dispozitiv ideal spaţiilor generoase, implicit celor care caută să beneficieze de o experienţă video/audio superioară.

Avem de-a face cu un model din 2016, ce rulează din fabrică sistemul de operare Tizen. Pe lângă faptul că acordă o atenţie specială furnizării transmisiilor Tv şi conţinutului multimedia dorit, beneficiază şi de funcţia de monitor. Această funcţie îl face capabil să reproducă un conţinut de calitate înaltă din partea Pc-ului sau a consolei de jocuri video.

Acest model 40KU6070 este comercializat online deja de către magazinul eMag, cu preţul de 2.940 de lei (vezi preţ actualizat).

Prinvindu-l din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie calitativă de culoare neagră, extrem de modernă şi de elegantă. Are o putere consumată de 125W, cântăreşte în jur de 8.6kg şi măsoară standard 917.7 x 535.7 x 62.6 (W x H x D) mm, respectiv 917.7 x 596.5 x 288.1 (W x H x D) mm cu suport.

Dat fiind faptul că se bucură de compatibilitate Vesa (200 x 200mm), acest lucru îi permite să fie montat pe perete, pe un suport Tv special.

Imagini cu Samsung 40KU6070:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul renumit Samsung a echipat gadget-ul de faţă cu un ecran LED, cu diagonală de 101cm, respectiv 40 inch. Vorbim despre un display de calitate înaltă, ce beneficiază de o rată de aspect a imaginii de 16 : 9, de un Mega Contrast, precum şi de o rezoluţie Ultra HD / 4K la 3840 x 2160 pix.

Ca această calitate video să fie exemplară, se laudă şi cu o sumedenie de caracteristici de imagine superioare, precum: Motion Rate 100, Contrast Enhancer, Micro Dimming, PurColor, PQI 1300, High Dinamic Range, Auto Motion +, Natural Mode Support şi Film Mode.

În privinţa capitolului audio, vine prevăzut cu sistemul Dolby Digital Plus, ce livrează o putere maximă de 20 W. La fel ca la partea video, şi aici se întâlnesc numeroase caracteristici de sunet superioare, cum ar fi: DTS Studio Sound 5.1, Multiroom Ling, Wallmount Sound Mode şi Codec DTS.

Ca şi dotări de conectivitate, pune la dispoziţie 3 porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o ieşire audio digitală optică, o intrare video composite, o intrare component, o intrare antena, Slot CI+, Tuner digital (DVB- T2/C/S2), Player multimedia integrat, Wi-Fi integrat şi LAN.

Cu ajutorul Tuner-ului digital şi al Slot-ului CI+, transmisiile Tv receptate în format digital sau HD, nu vor mai avea nevoie de clasicul decodor (mediabox).

Player-ul multimedia integrat are rolul de reproduce orice tip de conţinut media preferat (foto/video/audio), direct de pe orice unitate externă de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 40KU6070 este un televizor inteligent cu rezoluţie Ultra HD/4k din 2016, evidenţiat atât prin design şi finisaje, cât şi prin funcţii şi caracteristici numeroase.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • 4K / Ultra HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.