Samsung 40KU6000 – Smart Tv 4K/Ultra HD de 101cm, din 2016

Samsung 40KU6000 se pare a fi un recent Smart Tv LED din gama 2016, un televizor atractiv atât ca preţ de achiziţie şi design, cât şi ca performanţe. Impresionează din toate punctele de vedere, reprezentând o variantă perfectă celor care caută să se bucure de o funcţionalitate ireproşabilă, cu calităţi video/audio pe măsură.

Se potriveşte excelent încăperilor spaţioase, datorită ecranului generos pe care îl deţine. Rulează sistemul de operare Tizen, specific producătorului consacrat Samsung.

În ciuda specificaţiilor şi design-ului ultra modern, modelul de faţă 40KU6000 poate fi achiziţionat online cu numai 2.790 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o construcţie elegantă, cu finisaje şi trăsături distinse, totul pe un fond de culoare neagră. Display-ul generos este înconjurat de către o ramă extrem de subţire, ce aduce un plus de modernitate device-ului. Tehnic privind, cântăreşte în jur de 8.6kg şi măsoară standard 917.7 x 535.7 x 62.6 (W x H x D) mm, respectiv 917.7 x 596.5 x 288.1 (W x H x D) mm cu stand.

Deţine compatibilitate Vesa (200 x 200mm), caracteristică ce îi permite să fie montat pe perete, pe un suport TV special.

Noul televizor inteligent este disponibil online şi la evoMag.

Imagini cu Samsung 40KU6000:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest Smart Tv de generaţie nouă de la Samsung, vine echipat cu un display LED de 101cm în diagonală. Reprezintă un ecran de calitate, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, cu un constrast dinamic excelent (Mega Constrast), precum şi cu o rezoluţie maximă de 3840 x 2160, la un format Ultra HD/4K.

Pe lângă toate aceste specificaţii, deţine şi o listă importantă de caracteristici avansate de imagine, precum: Motion Rate 100, PurColor, Micro Dimming, High Dynamic Range, Natural Mode Support şi Contrast Enhancer.

În privinţa sunetului, beneficiază de un sistem audio stereo Dolby Digital Plus. Are o putere maximă de 20W, având la bază câteva caracteristici speciale de sunet: DTS Studio Sound 5.1, Multiroom Link, Codec DTS şi Wallmount Sound Mode.

La fel de bine echipat vine şi din punct de vedere al conectivităţii, fiind prevăzut cu: 3 porturi HDMI, Scart, intrare component, două porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare cu 4 pini Y/C (S Video), Slot CI Plus, intrare antenă, player multimedia, redare video, Tuner digital, LAN şi Wi-Fi Integrat.

Slot-ul CI Plus şi Tuner-ul digital (DVB-T/C) au rolul de a recepţiona canalele Tv în format digital sau HD, fără a mai fi necesar un alt decodor extern clasic.

Player-ul multimedia încorporat oferă posibilitatea furnizării conţinutului media preferat, direct de pe diverse surse de stocare.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 40KU6000 reprezintă un televizor inteligent de generaţie nouă, echipat cu numeroase caracteristici şi tehnologii avansate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • 4k / Ultra HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.