Samsung 40K6372 – televizor LED Smart Full HD de 101cm, din 2016

Samsung 40K6372 este un alt televizor inteligent cu care acest brand Korean îşi face apariţia în 2016 pe această piaţă de nişă. Este vorba despre un televizor atractiv din toate punctele de vedere, capabil să asigure o experienţă de divertisment de clasă superioară.

Impresionează cu un elegant şi modern design, precum şi cu o serie importantă de funcţii şi caracteristici smart. Nu doar că oferă un bun suport transmisiilor Tv şi conţinutului media preferat, ci îşi poate intră destul de uşor şi în rolul de monitor, la Pc sau la consola de jocuri video.

Acest model 40K6372 poate fi procurat deja online, din stocul magazinului de specialitate eMag, cu doar 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, observăm o construcţie de calitate foarte bună, ce poartă finisaje şi trăsături moderne. Este integral de culoare neagră, cântăreşte în jur de 10.1kg şi măsoară standard 916.5 x 607.5 x 250.7 mm cu stativ.

Imagini cu Samsung 40K6372 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor Samsung vine echipat cu un display Full HD de 101cm în diagonală. Este un ecran generos, ce beneficiază de un constrast dinamic excelent, reprezentat de către caracteristica avansată Mega Contrast. Totodată se laudă cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, cu o rezoluţie maximă Full HD de 1920 x 1080p, precum şi cu o listă importantă de caracteristici avansate de imagine. Câteva din aceste caracteristici sunt: HyperReal, Wide Color Enhancer, Auto Depth Enhancer, PQI 800, Motion Rate 100 şamd. Acestea au rolul de a îmbunătăţi drastic calitatea video, în funcţie de conţinutul reprodus.

La fel de bine echipat este şi la capitolul audio, unde înglobează un sistem stereo Dolby Digital Plus de 20W putere.

Pe partea de conectivitate, deţine următoarele porturi şi conexiuni: USB 2.0 x 2, HDMI x 3, ieşire audio digitală optică, intrare video composite, Slot CI+, intrare antenă, redare video, tuner digital, player multimedia integrat, precum şi Wi-Fi Integrat şi LAN.

Tuner-ul digital cu format DVB-T/C şi Slot-ul CI+ ţin locul clasicului decodor extern, cu rolul de a asigura suport transmisiilor Tv în format digital sau HD.

Nelipsita funcţie de player multimedia, oferă posibilitatea redării oricărui tip de conţinut media, direct de pe HDD extern ori stick de memorie, conectate la USB.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 40K6372 reprezintă un televizor LED inteligent şi modern de generaţie nouă, complet din toate punctele de vedere.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.