Samsung 40K5580 – Smart Tv LED cu ecran Full HD de 101cm, cu sistem Tizen OS

Samsung 40K5580 reprezintă un LED avantajos din gama 2016, un televizor modern dotat cu funcţii şi specificaţii smart. Impresionează atât prin finisaje şi trăsături estetice, cât şi prin calităţi video/audio ireproşabile.

Noul Smart Tv rulează din fabrică sistemul de operare Tizen, sistem destul de recent, prezent din 2015 pe toate televizoarele inteligente Samsung. Sistemul de operare Tizen OS este pe bază de Linux, conceput împreună cu Intel. Noua platformă promite mult mai multe activităţi, datorită faptului că se încadrează într-un ecosistem cu conţinut mult mai diversificat.

Nu doar că reuşeşte să asigure un bun suport furnizării canalelor Tv şi conţinutului media preferat, ci îşi poate intra şi în rolul de monitor. În felul acesta, poate reproduce un conţinut mai calitativ şi mai generos, din partea consolei video sau a Pc-ului.

Acest model 40K5580 poate fi achiziţionat deja din magazinul online eMag, cu preţul avantajos de 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, prezintă o construcţie slim de culoare albă, ce evidenţiază finisaje moderne perfect definite. Din punct de vedere tehnic, cântăreşte în jur de 9.6kg, măsoară standard 917.6 x 539.2 x 55.1 (W x H x D) mm, respectiv 917.6 x 604.0 x 250.7 (W x H x D) mm fără stand.

Este compatibil Vesa (200x200mm), având o putere consumată de 95W. Faptul că beneficiază de această compatibilitate, oferă posibilitatea de a fi montat pe perete, pe un suport Tv special.

Imagini cu Samsung 40K5580 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Televizorul de faţă beneficiază de un ecran de tip LED, ce măsoară o diagonală de 101cm, respectiv 40inch. Se laudă cu un contrast dinamic (Mega Contrast), cu o rată de aspect a imaginii de 16:09, precum şi cu o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p. Unghiurile de vizibilitate sunt pe măsură (176/176 de grade), atât din verticală, cât şi din orizontală.

Are la bază o listă importantă cu caracteristici de imagine superioare, ce aduc un plus calităţii video. Câteva din acestea sunt: Digital Clean View, Ultra Clean View, Micro Dimming Pro, Suprem Motion şamd.

Din punct de vedere audio se prezintă la fel de bine. Astfel, deţine un sistem audio Dolby Digital Plus cu o putere maximă de 20W. Şi aici se regăsesc câteva caracteristici de sunet avansate, precum DTS Codec, Wallmount Sound Mode, BT Headset Support, Multiroom Link şi TV SoundConnect.

În privinţa conectivităţii device-ului, producătorul Samsung l-a echipat cu: HDMI x 3, USB 2.0 x 2, ieşire audio digitală optică, intrare video composite, Slot CI+, LAN, Wi-Fi Integrat, Tuner digital, Redare video, Player multimedia integrat şi intrare antenă.

Tuner-ul digital cu format DVB-C, DVB-T, DVB-T2 şi DVB-S/S2, împreună cu Slot-ul CI+, garantează recepţia transmisiilor Tv în format Digital şi HD, fără a mai fi necesar decodorul clasic extern.

Player-ul multimedia are rolul de a furniza orice tip de conţinut multimedia preferat, direct de pe alte surse externe de stocare (HDD/Stick USB).

Concluzie :

În concluzie, Samsung 40K5580 reprezintă un televizor Smart de generaţie nouă, capabil să asigure o funcţionalitate excelentă, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.