Samsung 40K5500 – LED Full HD de 101cm, din gama 2016

Samsung 40K5500 provine din noua gamă de televizoare smart a anului 2016, un dispozitiv ultra modern şi performant, evidenţiat printr-un raport apreciabil dintre calitate şi preţ.

Reprezintă un LED cu tehnologie Tizern, capabil să ofere un bun suport atât transmisiilor Tv, cât şi redării de conţinut multimedia. În plus de asta, reuşeşte să îşi între destul de uşor şi în rolul de monitor, funcţie ce îţi permite să te bucuri de un conţinut mai calitativ din partea consolei de jocuri sau a Pc-ului.

Acest model 40K5500 este deja comercializat de către magazinul de specialitate eMag, cu preţul avantajos de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, îşi face apariţia cu o construcţie modernă de calitate foarte bună, totul fiind pe un fond de culaore gri închis. Finisajele şi elementele elegante aduc un plus de rafinament locului în care este amplasat device-ul. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 9.2kg şi măsoară standard fără stativ 917.6 x 539.7 x 54.9(W x H x D) mm, respectiv cu stativ 917.6 x 604.0 x 250.6(W x H x D) mm.

Este de apreciat faptul că beneficiază de compatibilitate Vesa (200 x 200), lucru ce îi permite să fie amplasat pe perete, pe un suport Tv special.

Imagini cu Samsung 40K5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest nou televizor inteligent de la Samsung, vine proiectat cu un display LED, ce măsoară o diagonală de 101cm. Oferă o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080p, un contrast dinamic bun, reprezentat de către caracteristica Mega Contrast, precum şi un aspect de imagine de 16:9.

Totodată, garantează şi cele mai bune unghiuri de vizibilitate, beneficiind şi de o serie diversificată de moduri de imagine presetate, ce aduc un plus calităţii video obţinute.

Nivelul audio este asigurat de către sistemul audio stereo integrat, capabil să dezvolte o putere de 20W. Şi la acest capitol se întâlnesc o serie de moduri presetate, care la fel, aduc un plus calităţii audio.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital DVB-T/C au rolul de a recepta transmisiile Tv, în format High Definition ori Digital.

Nelipsitul player multimedia integrat garantează reproducerea conţinutului foto/video/audio preferat, direct de pe Hard Disk extern sau Stick USB.

La capitolul conectitivtate, noul Samsung deţine 3 porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o ieşire audio digitală optică, precum şi Wi-Fi Integrat şi LAN.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung 40K5500 este un LED Smart din 2016, un televizor atractiv la toate capitolele, ce se dovedeşte a fi o alegere excelentă spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • Full HD
  • Tizen
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.