Samsung 40JU7000 – este un Smart Tv 3D, de calitate înaltă, distins, ce asigură o rezoluţie 4K Ulta HD

Samsung 40JU7000 este un Smart Tv ultra performant şi atrăgător, un model din gama 2015, ce vine dotat cu numeroase tehnologii şi funcţii smart, ce îl fac capabil să reproducă cele mai fidele conţinuturi video, cât şi audio.

Vorbim despre un LED atractiv, ce beneficiază de tehnologia 3D, având în dotare player multimedia incorporat şi tuner digital (DVB-T/C/S2). Se descurcă excepţional de bine din punct de vedere video şi audio, dar şi din privinţa conexiunilor, prezentând un aspect pe măsura specificaţiilor sale numeroase.

Desigur, costul de achiziţionare este raportat la calităţile device-ului, astfel preţul gadget-ului este de 5.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, după spuneam şi mai sus se face plăcut prin finisajele şi elementale distinse pe care le posedă. Cu siguranţă se va potrivi perfect în sufrageria locuinţei tale, oferindu-i acesteia o pată de culoare. Odată cu acesta vine şi un suport pe care se va monta device-ul, astfel cu totul cântăreşte doar 10.4Kg şi măsoară numai 917.7 x 587.7 x 271.7(W x H x D) mm.

Regăsim acelaşi Smart Tv 3D Samsung şi în ofertele magazinului online Altex.

Imagini cu Samsung 40JU7000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Găsim în dotarea acestuia un display generos, de 101 centimetrii, garantează o rezoluţie 4K Ultra HD, de 3840 x 2160pix. În spatele acestei calităţi excepţionale, stau câteva caracteristici superioare de imagine, ce duc la optimizarea conţinutului, precum: Mega contrast, PQI 1300, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black, Pur Color, Peak Illuminator şi aşa mai departe.

La fel de bine se prezintă şi pe partea audio, astfel se laudă cu un sistem stereo 1way-1spk Down Firing, cu o putere de 20W. Ca şi caracteristici de bază al sunetului, dispune de: 3D Sound, de HD Audio, de Multiroom Link, de BT HeadSet Support, de Tv Sound Connect, de Wallmount Sound Mode, de Dolby Digital+ şi de DTS Premium Sound.

Din punct de vedere al conectivităţii, în dotarea acestuia găsim conexiune la internet prin Wi-Fi şi prin Reţea, plus următorii conectori: HDMI x 4, Slot CI+, minijack căşti, ieşire audio digitală, intrare USB 2.0 x 2, intrare component, USB 3.0 şi RF In (Terrestrial/Cable input/Satellite Input).

Dacă vrei să îţi poziţionezi gadget-ul pe perete, ideal este un suport Tv, de tip reglabil, model A+ SP22T (de 23inch – 42inch).

În concluzie, Samsung 40JU7000 este un Smart Tv 3D, cu rezoluţie 4K Ultra HD, performant şi distins, capabil să asigure cele mai bune calităţi video, cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 101cm
  • 4K Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.