Samsung 40JU6510 – Smart Tv 4k/Ultra HD cu display curbat

Pentru review-ul de astăzi, am ales să îţi vorbesc despre un televizor de ultimă generaţie, cu un design ultra modern, echipat cu cele mai noi şi avansate tehnologii, astfel încât să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă din toate punctele de vedere.

Este vorba de televizorul Samsung 40JU6510, un LED din generaţia 2015, ce reuşeşte să atragă atenţia în mod special prin display-ul său curabt, ce conferă un aer ultra modern şi elegant. Pe lângă aspectul impresionant, ascunde la interior un procesor Quad Core, ce garantează o funcţionalitate rapidă şi corectă. Rulează standard sistemul de operare Tizen, cu interfaţă grafică Tizen UI.

În privinţa preţului, ar fi de spus că la eMag costă în jur de 3.799 de lei (vezi preţ actualizat). Este un preţ ok, raportat corect la specificaţiile device-ului.

Surprinde plăcut prin design-ul atrăgător de culoare albă, ce prezintă elemente şi trăsături distinse. Tehnic vorbind, cu suport cântăreşte 8.6kg şi măsoară 90.76 x 28.76 x 58.85(L x l x H) cm, iar fără suport cântăreşte doar 7.7kg şi măsoară 90.76 x 6.67 x 52.7(L x l x H) cm.

Acelaşi Smart Tv cu ecran curabat se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la CEL, Altex, evoMag sau Elefant.

Imagini cu Samsung 40JU6510 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se face evidenţiat prin ecranul LED de 101cm de tip curbat, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie maximă de 3840 x 2160, într-un format 4K/Ultra HD. Obţine un conţinut de calitate înaltă, cu imagini clare şi naturale, cu un contrast dinamic pe măsură şi cu un unghi de vizibilitate excelent din toate părţile. Beneficiază şi de o bună serie de caracteristici superioare de imagine, precum Natural Mode Support, PurColor, Mega Contrast, UHD Upscaling, Screen Curvature 3.000R, Ultra clear Panel şamd.

Pe partea de sunet, Smart Tv-ul de faţă vine dotat cu sistemul audio 2CH Down Firing + Base Reflex, ce dezvoltă o putere maximă de 20W. Şi aici se regăsesc numeroase caracteristici de sunet ce îmbunătăţesc calitatea audio, cum ar fi DTS Premium Sound, BT Headset Support, HD Audio, Wallmount Sound Mode şi lista nu se termină aici.

Beneficiază de Player multimedia integrat, caracteristică inteligentă ce permite redarea fişierelor direct de pe stick-ul de memorie sau HDD-ul extern, conectate la porturile USB ale dispozitivului.

Deasemenea, deţine Tuner digital (DVB-T/DVB-C) şi Slot CI+, funcţii ce permit recepţionarea posturilor Tv HD/Digitale, fără a mai fi nevoie de un alt decodor sau mediabox.

Cât despre conectivitate, vine echipat cu minijack căşti (3.5mm), cu ieşire audio digitală optică, cu USB 2.0 (3), cu HDMI (4), cu intrare component, precum şi cu LAN şi Wi-Fi integrat.

În privinţa facilităţilor Smart, beneficiază de TV to Mobile – Mirroring, de Mobile to TV – Mirroring, de Samsung Smart View, de Wi-Fi TV ON-WOL, de Brief on TV, de MHL şi de Notificaton – BLE.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 40JU6510 este un Smart Tv 4k curbat, cu un design impresionant şi cu funcţii revoluţionare, capabil să se integreze perfect în orice living modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Curbat
  • Diagonala 101cm
  • 4k Ultra HD
  • Din 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.