Samsung 40JU6000 – un device smart, atractiv şi modern, cu diagonala de 101cm

 Samsung 40JU6000 este un LED inteligent, ce provine din noua serie de Smart Tv-uri 2015, dotate cu funcţii extraordinare şi cu un design pe măsura acestora.

Modelul de faţă se evidenţiază printr-o diagonală generoasă, respectiv de 101 centimetrii, reproducând conţinutul într-un format Ultra HD (4K). Pune la dispoziţie conexiune la internet prin Reţea şi Wireless integrat, plus o serie numeroasă de conectori.

Cât despre cost, acest Smart Tv se bucură de un raport calitate-preţ excepţional, astfel în ciuda digonalei generoase şi a funcţiilor diversificate, preţul de achzitie este de doar 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum spuneam, se descurcă excelent şi la nivel de aspect, astfel prezintă un exterior modern şi elegant, căruia i se alătură un suport atractiv. Aşadar, împreună cu acest suport de sprijit, construcţia măsoară 931.2 x 596.1 x 201.4 (W x H x D)mm şi cantarese în jur de 8Kg.

Acelaşi televizor cu funcţii smart de la Samsung, îl regăsim şi în promoţiile celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung 40JU6000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am spus, se remarcă printr-un display generos, de 101 centimetrii, ce asigură un conţinut de calitate, reproducandu-l într-un format 4K (Ultra HD), la o rezoluţie de 3840 x 2160pix. Prezintă o listă numeroasă de caracteristici superioare, ce duc la optimizarea conţinutului, precum: UHD Upscaling, PQI 800, Micro Dimming Pro, Ultra Clear Panel, Wide Color Enhancer Plus, Natural Mode Support, Mega Contrast şi Contrast Enhancer.

Din punct de vedere audio, se descurcă la fel de bine ca şi video, astfel vine echipat cu un sistem audio 2CH (Down Firing + Bass Reflex), cu o putere de 20W. Acest sistem stereo, are la bază o listă de caracteristici avansate de sunet, ca: HD Audio, Wallmound Sound Mode, Multiroom Link, DTS Premium Sound 5.1, Dolby Digital Plus şi aşa mai departe.

Ei bine, la nivel de conectivitate se laudă cu Wi-Fi integrat şi cu Reţea, plus cu 3 x HDMI, cu minijack pentru căşti, cu intrare component, cu 2 x USB 2.0, cu o ieşire audio, cu Slot CI+ şi cu RF In.

Achiziţionează-ţi pentru device-ul tău cel nou un suport Tv de perete SP44T, de tip reglabil, de 32”-55”, astfel de vei bucura de o vizualizare excepţională şi nu în ultimul rând de mai mult spaţiu în încăpere.

În concluzie, Samsung 40JU6000 este un Smart Tv Ultra HD, de calitate superioară, ideal pentru locuinţele spaţioase şi moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 101cm
  • Ultra HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.