Samsung 40J6300 – este un LED inteligent, cu performanţe ridicate şi cu un design ultra modern

Smart Tv LED Samsung 40J6300 reprezintă varianta ideală, atunci când îţi doreşti un televizor performant şi distins, cu o diagonală generoasă.

Vorbim despre un device atractiv, ce provine din categoria de televizoare a anului 2015, o serie numeroasă, echipată cu cele mai bune componente, astfel încât device-urile să asigure cele mai calitative conţinuturi video, cât şi audio.

Cât despre preţ, aş spune că este unul destul de avantajos, vis-a-vis de tehnologiile şi specificaţiile smart ale aparatului. Ei bine, noul gadget se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag, cu preţul de 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un televizor atrăgător, din punct de vedere al aspectului, astfel prezintă elemente şi finisaje ultra moderne. La pachet cu device-ul, vine şi un suport excelent, cântărind împreună doar 8.6Kg, măsurând numai 915.9 x 599.6 x 288.0(W x H x D) mm.

Acelaşi LED smart de la Samsung îl întâlnim şi în oferta magazinelor online Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung 40J6300 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, la capitolul video, vine dotat cu un display de 101 centimetrii, ce are un aspect de imagine de 16:9 şi asigură un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pix. Ca şi caracteristici avansate de imagine, se bucură de: Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Filme Mode, Micro Dimming Pro, Mega Contrast, Screen Curvature: 3000R, Narueal Mode Support şi PQI 800.

La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere audio, astfel beneficiază de un sistem 2CH (Base Reflex + Down Firing), stereo, cu o putere de 20W. Cât despre caracteristici de optimizare a sunetului, dispune de: BT Headset Support, HD Audio, Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, Tv Sound Conect, Wallmount Sound Mode şi Multiroom Link.

La capitolul conectori, beneficiază de port HDMI x 4, de port USB 2.0 x 3, de ieşire audio, de intrare component, de minijack căşti, de RF In, de Slot CI+ şi de conexiunile la internet prin Wi-Fi incorporat şi Reţea.

Dacă vrei să te bucuri de o altă vizualizare decât cea de până acum, poţi opta la un suport Tv de perete A+ SP44T, de tip reglabil, pe care vei putea monta device-ul.

În concluzie, televizorul smart Samsung 40J6300 este un device atractiv, de calitate superioară, ideal în livingul casei tale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 101cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.