Samsung 40J6282 – televizor inteligent din gama 2016, cu rezoluţie Full HD

Samsung 40J6282 reprezintă un nou televizor LED din gama 2016, echipat cu cele mai noi funcţii şi specificaţii Smart. Pe lângă faptul că impresionează printr-o funcţionalitate ireproşabilă, surprinde extrem de plăcut şi la capitolul design, lucru ce îl face potrivit atât dormitoarelor, cât şi sufrageriilor moderne.

Vorbim despre un Smart Tv capabil să asigure o furnizare corectă a posturilor Tv şi conţinutului multimedia preferat, putând fi utilizat şi pe post de monitor. Garantează un acces intuitiv la o gamă largă de conţinut, graţie interfeţei Smart Hub a producătorului Samsung.

Acest model 40J6282 este deja comercializat online de către eMag, cu preţul avantajos de 2.649 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, impresionează prin finisaje şi detalii estetice ultra-moderne, întreaga construcţie fiind pe o nuanţă de culoare neagră. Privindu-l din punct de vedere tehnic, are o greutate de aproximativ 8.7kg şi măsoară standard 907.2 x 536.5 x 63.1 (W x H x D) mm, respectiv 907.2 x 585.6 x 288.1 (W x H x D) mm cu stand.

Imagini cu Samsung 40J6282:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul video, Samsung l-a dotat cu un display Full HD ce măsoară o rezoluţie de 101cm în diagonală. Avem de-a face cu un ecran de calitate înaltă, cu un aspect de imagine de 16:9, cu unghiuri largi de vizibilitate pe orizontal/vertical, cu un Mega contrst, precum şi cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p la un format Full HD.

Ca şi caracteristici de imagine superioare, se bucură de: Contrast Enhancer, de Wide Color Enhancer +, de Auto Motion +, de Film Mode, de Micro Dimming Pro şi de PQI 700.

Din punct de vedere audio, se prezintă cu un sistem stereo 2.0 integrat. Dezvoltă un sunet clar şi nedistorsionat, cu o putere maximă de 20W (2 x 10W).

În privinţa caracteristicilor de sunet speciale, beneficiază de: DTS, Dolby Digital +, de Multiroom Link, de BT Headset Support, de Wallmount Sound Mode şi de TV SoundConnect.

Cât despre ramura conectivităţii, noul dispozitiv Samsung vine prevăzut cu: 3 x USB 2.0, cu 4 x HDMI, cu ieşire audio digitală optică, cu intrare video composite, cu RF In, cu Slot CI+, cu Anynet+, cu Minijack pentru căşti, cu o intrare component, cu Player multimedia integrat, cu Tuner digital (DVB-T2/C/S2), cu intrare antena, cu Wi-Fi Integrat şi cu LAN (RJ-45).

Tuner-ul digital şi Slot-ul CI+ au rolul de a recepta transmisiile Tv în format HD / Digital, fără a mai fi necesar clasicul decodor extern.

Mulţumită player-ului multimedia integrat, device-ul de faţă este capabil să reproducă orice tip de conţinut media preferat, direct de pe diferite surse de stocare externe.

Concluzie:

În concluzie, Samsung 40J6282 reprezintă un televizor Smart de generaţie nouă, echipat cu specificaţii şi funcţii recente, totul într-un design ultra-modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.