Samsung 40HU6900

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Un alt model din gama anului 2014, este și acest Smart Tv LED Samsung 40HU6900. Fiind un model recent apărut pe piața gadget-urilor, beneficiază de cele mai bune și noi caracteristici și totodată de un design foarte atrăgător.

Prețul acestui televizor inteligent Samsung 40HU6900 este de aproximativ 3.000lei (Vezi preț actualizat), pot spune că este un preț destul de ok și de accesibil.

Vine construit din materiale de cea mai bună calitate, având bine finisate până și cele mai mici detalii, așadar te poți bucura de un design deosebit și de o eleganță incredibilă. Pe partea de configurație stă ceva mai bine, venind bine echipat cu numeroase specificații, astfel va fi pregătit să îndeplinească orice comandă rapid și eficient.

Imagini cu Samsung 40HU6900 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de o vizualizare Ultra HD, excelentă și inedită, pe ecranul LCD LED cu diagonala de 101cm. Prezintă un format UHD cu o rezoluție de 3840 x 2160pixeli și un aspect al imaginii de 16:9. La această calitate video ireproșabilă, iau parte câteva caracteristici revoluționare de imagine, precum UHD Upscaling, Natural Mode Support, Micro Dimming: UHD Dimming și Clear Motion Rate 200. Așadar, în final  vei rămâne profund surpins de contrastul și claritatea imaginilor.

Sunetul perfect este asigurat de cele două difuzoare stereo(2 x 10W), înglobate în sistemul audio Down Firing. Totodată calitatea audio este îmbunătățită de numeroasele caracteristici de sunet, precum Dolby MS11, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Așadar în final te vei bucura de un sunet foarte clar, puternic și fără a avea vreo distorsionare.

Și la capitolul conectivitate se descurcă excelent, fiind utilat cu numeroase porturi de conectare, ca: 4 porturi HDMI, o intrare video composite, o intrare Scart, 3 porturi USB 2.0, Slot CI+, o ieșire audio digitală și o intrare component. Iar pentru a realiza o conexiune la internet ai la dispoziție conexiunea prin Rețea(RJ-45) sau cea prin Wireless integrat.

Cu toții știm că o rezoluție Full HD oferă o calitate incredibilă, însă Smart Tv-ul de față beneficiază de o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea Full HD, astfel detaliile sunt deosebite, iar culorile sunt mult mai realiste și mai exacte.

Tehnologia Clear Motion Rate, redă acțiunile cu mișcare rapidă într-un mod foarte clar și fluent. Așadar, vor fi mai puține neclarități, imagini mult mai exacte, ca tu să te poți bucura cât mai mult de orice conținut preferat .

Fiind un televizor Smart, de ultimă generație vine dotat cu numeroase caracteristici revoluționare ce duc la un divertisment de neuitat. Așadar prezintă următoarele caracteristici: Smart Hub, Skype Ready, Multi-Screen, Multimedia, Apps, Game Mode, Fotball Mode și lista continuă cu multe altele la fel de utile și de interesante.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Diagonala de 101cm
  • Ultra HD
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.