Samsung 40H7000

Nu de mult timp și-au făƒcut apariția pe piața gadget-urilor noile Smart TV-uri de la Samsung. Astăƒzi vom vorbi despre un model de Tv conceput în 2014 care are la bază două caracteristici care îl pun în lumină, precum interactivitatea și capabilitatea smart.

Samsung 40H7000 este un Smart Tv dotat cu opțiuni de ultimă generație şi un design pe măsura acestora. Cu gadget-ul acesta te vei bucura de cele mai bune filme, meciuri și jocuri chiar la tine acasă, într-un mod cu totul diferit.

Acest Smart Tv  îl găsești la prețul de 3.999 LEI(verifică preț actualizat). Un preț corect având în vedere diagonala și caracterisitile acestuia.

IMAGINI CU TELEVIZORUL  40H7000:

MAI MULTE POZE

DESIGN

Modelul de față  prezintă un design minimalist și rafinat. Datorită suportului liniar și ramei metalice subțiri, imaginile vizualizate vor fi puse cu eleganță în centrul atenției . Detaliile și elementele sofisticate ale acestui TV vor atrage și reține multe priviri.

CALITATEA IMAGINII

Printre cele mai recente tehnologii de ultimă generație , se află și Micro Dimming Ultimate de la Samsung. Aceasta oferă imagini de o calitate excelentă, astfel contrastul, culorile și detaliile vor fi îmbunătățite de reglarea nivelului de luminozitate pentru fiecare imagine .

SUNET

Bucură-te de calitatea sunetului oferită de sistemul audio din dotare. Acest model este conceput cu două difuzoare stereo de o putere maximă de 2x10W. Se aud perfect, bass-ul este puternic iar sunetul este foarte clar chiar și atunci când volumul este la maxim.

CONECTIVITATE

O aplicație actuală de la Samsung, este Smart View 2.0.  Aceasta te ajută să te bucuri de tot conținutul, așa cum dorești. Ajutat de rețeaua de acasă, poți difuza, în timp real, conținutul Tv pe tabletă sau chiar pe Smartphone, folosid dispozitivele mobile ca și telecomenzi. Totodată ai posibilitatea să accesezi conținutul pe Smart Tv de pe Pc sau Smartphone, prin intermediul panoului multimedia al Smart Hub.

ACCESORII

Ca vizionarea meciurilor și a filmelor preferate să fie perfectă, poți alege un suport de perete. Astfel, vei economisi spațiu și vederea ta va fi exact pe placul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.