Samsung 40H6400

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Vrei să îți cumperi un Smart Tv performant, accesibil, care să asigure o calitate bună a conținutului video cât și a celui audio, însă nu ești decis spre ce model să te îndrepți? Ei bine, recomandarea noastră ar fi să mergi pe un model de la Samsung, deoarce vine din partea unui producător consacrat, ce realizează cele mai bune televizoare inteligente, foarte bine echipate, la prețuri extrem de avantajoase.

Un model care cu siguranță îți va îndeplini toate cerințele, ar fi Samsung 40H6400, un Smart Tv din gama 2014, ce a reușit să se mențină în topul celor mai bine vândute televizoare inteligente și atrăgătoare. Se laudă cu numeroase funcții și cu un aspect ultra modern, fiind capabil să ofere un nivel bun de performanțe.

În stocul de oferte al magazinului eMag, un astfel de televizor inteligent se regăsește la prețul de numai 1.799lei (Vezi preț actualizat), un preț extraordinar bun, ținând cont că vorbim despre un model recent, utilat cu componente de ultimă generație.

Ca și aspect, se remarcă prin finisaje moderne și elegante, având o construcție ireproșabilă. Cât despre dimensiuni, este un model compact, ce măsoară doar 917.6 x 598.4 x 266.9 (W x H x D)mm și cântărește numai 9.4Kg, cu tot stand.

Același televizor Samsung se regăsește și în lista de produse a magazinului Altex.

Imagini cu Samsung 40H6400 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest smart Samsung, se laudă cu o diagonală generoasă, de 101cm. Se bucură de un LED performant, capabil să ofere o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, într-un format Full HD. Această calitate extraordinară se datorează și caracteristicilor de imagine superioare, ca: Natural Mode Support, Mega DCR, Clear Motion Rate 400Hz, Film Mode și Wide Color Enhancer Plus.

Modelul de față se face remarcat printr-o line audio de calitate superioară, formată din sistemul audio stereo Down Firing și Full Range. Acest sistem audio este compus din două ieșiri de 20W, îmbunătățite de următoarele caracteristici audio: Auto Volume Leveler, 3D Sound, Dolby MS10, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1.

Vorbim despre un Smart Tv dotat cu un procesor Quad Core, ce pune la dispoziție conectivitate la internet prin Lan sau Wi-Fi integrat. Vine dotat cu 4 porturi HDMI, cu o ieșire audio digitală, cu o intrare video composite, cu 3 intrări USB 2.0, cu o intrare component, cu Slot CI+ și cu o intrare Scart (RGB).

În final, trăgând o concluzie, Smart Tv LED Samsung 40H6400 reprezintă varianta excelentă atunci când dorești un televizor inteligent, calitativ și cu un preț de achizție avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Gama 2014
  • Diagonală ecran 101cm
  • Conexiune rețea prin RJ-45 și Wi-Fi Integrat
  • Procesor Quad Core
  • Sistem audio Down Firing + Full Range
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.