Smart Tv Samsung 40H5500

Bucură-te de un divertisment incredibil chiar la tine acasă. Delectează-te în fața unui televizor LED inteligent, ce îți poate oferii clipe plăcute, datorită specificațiilor și design-ului de ultimă generație.

La data de 20.09.2014 acest Smart Tv era la prețul de doar 1.999, foarte bun aș spune, însă dacă te grăbești îl poți procura la uimitorul preț din oferta de astăzi.

Noul Smart Tv Samsung 40H5500 conceput în 2014, prezintă un aspect extrem de elegant, cu trăsături minimaliste și o greutate de doar 8.6Kg, ce da o pată de eleganță oricărei încăperi.
Pe lângă acest exterior modern, vine pregătit să îți ofere o utilizare fluentă, datorită specificațiilor revoluționare pe care le posedă.

Imagini cu Samsung 40H5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Tot la exterior, îți este prezentat un ecran imens de tip LED, cu o diagonală de 101cm și o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli. Cu această rezoluție uimitoare, de două ori mai mare de cât a televizoarelor HD, te vei bucura de o vizionare excelentă a filmelor sau videoclipurilor preferate, nemaiîntâlnită până acum.
Imaginile redate vor fi de o calitate de grad înalt, viu colorate, cu un contrast puternic și cu o tentă naturală.

În spatele acestui imens display, se află așezat un procesor Quad Core, destul de puternic, ce îți oferă o experiență de utilizare incredibil de rapidă. Astfel, comutarea conținutului, navigarea pe internet precum și alte activități, vor rulă foarte fluent și accelerat.

Sunetul redat clar și puternic se datorează celor două difuzoare 2x10W, înglobate în sistemul audio Down Firing + Full Range, îmbunătățit de numeroase caracteristici audio precum Dolby MS10, DTS Premium Sound 5.1 și altele.

În cazul în care vrei să te bucuri de o experiență audio asemănătoare celei de cinema, îți poți îndrepta interesul către un sistem audio Home cinema 5.1, ideal pentru orice încăpere.

Nu degeaba i se spune Smart TV. Grație noii aplicații Smart View de la Samsung, acest model îți da posibilitatea de a crea o legătură între device-uri, prin intermediul rețelei, astfel te vei bucura de un conținut Tv preferat direct pe tabletă ori smartphone, folosindu-le drept telecomenzi. Sau poți chiar să te bucuri de orice conținut preferat de pe device-uri direct pe generosul display al Smart Tv-ului.

Dacă ești pasionat de fotbal, cu noul Modul Fotbal de la Samsung, te vei bucura de imagini și sunete inedite. Noua tehnologie redă imagini clare, foarte realiste și viu colorate. Totodată, sunetul multi-surround, îți va da o senzație incredibilă, asemănătoare celei de pe stadion.

Fiind un Smart Tv de ultimă generație, vine foarte bine pregătit și pe partea de conectivitate, oferind mai toate tipurile de conexiuni, că: 3xHDMI, 2xUSB 2.0, SCART, Slot CI+, RF In, ieșire audio și intrare component. Iar pentru a putea conecta device-ul la internet, îți stau la dispoziție Wi-Fi integrat și conexiune prin cablu RJ-45.

Chiar dacă nu beneficiezi de foarte mult spațiu în locuința ta, modelul de față poate fi așezat foarte simplu și pe un suport de perete, așadar vei beneficia și de o vizualizare excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • Full HD
  • Diagonala de 101cm
  • Player multimedia
  • Tuner digital
Contra:
  • Momentan nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.