Samsung 40H5203

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Dacă dorești să ai o atmosferă de cinematograf chiar la tine acasă, ar fi momentul să îți îndrepți atenția către un televizor mai mare și mai performant. Așadar, site-ul nostru de review-uri îți recomandă noul Smart Tv, conceput în 2014, ce este la mare căutare la ora actuală pe piața gadget-urilor.

Prețul acestui Smart TV Samsung 40H5203 este de doar 1.799lei (vezi preț actualizat), un preț destul de bun pot spune, în comparație cu prețul altor televizoare cu aceeași configurație.

Cu acest Samsung 40H5203 poți da drumul maratonului de filme într-un mod cu totul diferit chiar la tine acasă. De la sunetul excelent și imaginile reale până la pata de eleganță oferită locuinței tale, noul Smart Tv te va încânta mai mult pe zi ce trece. Design-ul umitor se datorează detaliilor bine definite și a materialelor de cea mai bună calitate din care vine construit acest dispozitiv.

Imagini cu Samsung 40H5203 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispozitivul de față vine proiectat cu un display destul de bun, cu o diagonală foarte generoasă de 101cm, cu o rezoluție Full HD de 1920 x 1080pixeli și cu un aspect al imaginii de 16:9. Tot aici vom enumera câteva caracteristici superioare de imagine ce îmbunătățesc calitatea video, precum: Clear Motion Rate 100, Motor HyperReal, Film Mode, Wide Color Enhancer și Natural Mode Support.

Am spune că excelează și pe partea audio, mulțumită celor două difuzoare stereo de 2 x 10W, îmbunătățite de următoarele funcții avansate de sunet: Dolby MS10, DTS Premium Sound 5.1 și DTS Studio Sound. În final, te vei bucura de un sunet foarte clar și puternic, fără a avea vreo distorsionare.

Nici la capitolul multimedia nu stă mai rău, dispunând de mai multe tipuri de conectori, ca: doua porturi HDMI, o intrare SCART, o ieșire audio digitală, o intrare USB 2.0 și conexiunea prin Rețea( RJ-45).

Nu degeaba i se spune televizor inteligent, deoarece dispune de mai multe caracteristici speciale, precum Smart Hub, Digital Clean View, Dongle Ready(3G/LTE), Screen Mirroring și alte aplicații,  ce duc la un divertisment excelent chiar la tine acasă.

Foarte slim, cu trăsături minimale și cu o greutate de doar 7.3Kg, poate fi monatat pe suportul acestuia elegant din dotare ori pe un alt suport TV reglabil de perete, în ambele cazuri eleganța și vizibilitatea va fi la fel de bună.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Smart TV LED
  • Diagonala de 101cm
  • Full HD
  • Player multimedia integrat
  • Dual Core

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.