Samsung 40H5030

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Televizorul cel vechi a început să aibă un timp de răspuns întârziat și asta te face să îți cauți un alt Tv mai performant, cu o diagonală mai generoasă și la un preț bun? Noi îți sărim în ajutor și îți recomandăm Televizorul Samsung 40H5030.

La data de 19.08.2014, acest Tv Samsung era la prețul de 2.599lei. Dar dacă dorești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

Acest model Samsung prezintă un aspect distins, extrem de bine definit până la cele mai mici detalii, dându-i o notă de eleganță incredibilă. Construit doar din materiale de foarte bună calitate, rezistente și totodată ușoare, având o greutate de doar 8.3Kg.

Imagini cu Samsung 40H5030 :


MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Device-ul de față este conceput cu un display LED, cu o diagonală de 101cm și o rezoluție Full HD de 1920x1080p.

Datorită acestor caracteristici vei dispune de o experiență video uimitoare chiar la tine acasă. Calitatea imaginilor oferă un realism ridicat, contrast excelent și o textură îmbunătățită.

Calitatea sunetului puternic și nedistorsionat se datorează celor două difuzoare de 2x10W și specificațiilor superioare audio, precum Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

Dacă ești pasionat de fotbal, acest Tv este ideal pentru tine și prietenii tăi. Conceput cu modulul Fotbal, de acum meciurile vor avea o altă calitatea decât cea de până acum, dându-ți senzația de parcă ai fi pe stadion. Imaginile vor fi extrem de reale, în culori vi, iar calitatea sunetului va fi extraordinară, oferind un sunet puternic multi-surround, datorită sistemului audio încorporat Down Firing + Full Range.

Ca și conectivitate oferă cam toate tipurile de conexiuni de care ai avea nevoie de la un televizor, precum: două porturi HDMI, SCART, Slot CI+, USB 2.0, intrare video, intrare component, ieșire audio.

Mulțumită tehnologiei ConnectShare Movie, foarte simplu conectezi stick-ul de memorie ori HDD extern la Tv și inopinant vei viziona filme, videoclipuri, fotografii sau vei asculta muzica preferată, astfel confortul va fi de partea ta.

Dacă nu beneficiezi de foarte mult spațiu în locuință, poți achiziționa un Suport TV de perete Barkan, așadar vei dispune de mai mult loc, iar vizualizarea va fi mult mai bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Full HD
  • Diagonala de 101cm
  • Tuner digital
Contra:
  • Non Smart TV

Concluzie :

În final, putem spune că acest Televizor Samsung 40H5030, este ideal în urma unui raport preț-calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.