Smart Tv Samsung 40F7000

Sunteți dispus să vă achiziționați un Smart Tv care să satisfacă toate capriciile familiei? Ei bine, vă prezentăm noul Smart Tv Samsung 40F7000, conceput în 2013, seria 7, cu foarte multe caracteristici uimitoare de ultimă generație .

Acest Smart Tv dispune de un aspect foarte bine definit și bine realizat de cei de la Samsung, ce îi scoate în evidență toate calitățile și îl face perfect pentru orice locuință.

Prețul acestui Samsung 40F7000 la data de 2.08.2014 este de 4.999 Lei, destul de bun pot spune, ținând cond te specificațiile acestuia de ultimă generație. Dar dacă vă grăbiți îl puteți prinde la prețul din oferta de azi.

Imagini cu Samsung 40F7000 :

 MAI MULTE POZE

Date tehnice :

      Display-ul acestui model este unul de tip LED, având o rezoluție Full HD de 1920×1080 cu o diagonală de 101cm. Este dotat cu numeroase caracteristici de imagine precum, Clear Motion Rate 800, Micro Dimming, Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus, 3D HyperReal Engine ce face ca acest televizor să vă ofere o calitate la nivel înalt.

Și pe partea de sonorizare acest Smart Tv stă ok, fiind dotat cu numeroase caracteristici audio precum: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS 2.0 + Digital Out, Auto Volume Leveler, ce oferă claritatea excelentă a sunetului și un divertisment pe măsura acestuia .

Pentru o experiență audio de neuitat, vă puteți achiziționa un Sistem Home Cinema 5.1, astfel veți avea un sunet similar cu cel dintr-un cinematograf.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Smart Phone Remote supported
    Personal
  • Video Recorder Ready
  • BD Wise Plus
  • Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Game Mode
Contra:   –

Concluzie :

Dacă sunteți în căutarea unui Smart Tv, Samsung 40F7000 este tot ceea ce căutați, oferindu-vă un divertisment pe cinste de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.