Samsung 32K5502 – LED Smart de generaţie nouă, cu display FHD de 80cm

Samsung 32K5502 reprezintă unul dintre cele mai recente televizoare smart din gama 2016. Este un dispozitiv atractiv atât din punct de vedere al design-ului, cât şi din punct de vedere al specificaţiilor avansate.

Este o alegere potrivită spaţiilor decente, diagonala acestuia măsurând doar 80cm.

Garantează un bun suport atât transmisiilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat. În plus, poate juca şi rolul de monitor, asta în situaţia în care vrei să te bucuri de un conţinut mai calitativ şi mai generos din partea Pc-ului sau a consolei video.

Acest model 32K5502 este deja disponibil online în magazinul de specialitate eMag, la preţul accesibil de doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, producătorul Samsung pune mare accent pe capitolul design. Acest lucru se vede clar şi la modelul de faţă, capabil să impresioneze prin finisaje şi trăsături ultra moderne. Este de culaore gri închis, cântăreşte în jur de 6kg şi măsoară standard 730.4 x 434.3 x 54.9 (W x H x D) mm fără stativ, respectiv 730.4 x 488.5 x 207.6 (W x H x D) mm cu stativ.

Acelaşi Smart Tv de generaţie nouă este disponibil şi în magazinul online CEL.

Imagini cu Samsung 32K5502 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Smart Tv al celor de la Samsung, înglobează un display FHD de 80cm, respectiv de 32 inch, în diagonală. Beneficiază de un constrast dinamic excelent, reprezentat de către tehnologia Mega Contrast. Asigură un raport de imagine de 16:9, precum şi unghiuri de vizualizare ireproşabile, atât din orizontală, cât şi din verticală.

Vine împreună cu o serie diversificată de caracteristici importante de imagine, ce aduc un plus de îmbunătăţire calităţii video. Acestea sunt: Hyper Real Engine, Film Mode, Wide Color Enhancer, PQI 400, Motion Rae 50, Micro Dimming Pro şi Natural Mode Support.

Se prezintă destul de vine şi din punct de vedere audio. Astfel, cuprinde un sistem audio stereo 2.0 integrat, ce dezvoltă o putere de până la 20 W (2x10W). Şi aici se întâlnesc câteva caracteristici avansate de sunet, cum ar fi DTS, Dolby Digital Plus, BT HeadSet Support, Multiroom Link şamd.

În privinţa conectorilor, vine prevăzut cu 3 porturi HDMI, cu două porturi USB 2.0, cu o intrare component, cu o intrare video composite, cu o ieşire audio digitală (optică), cu Slot CI+, cu player multimedia, cu Tuner digital, cu redare video, precum şi cu intrare antenă. Din punct de vedere al posibilităţii conexiunii la internet, pune la dispoziţie Wi-Fi Integrat şi LAN (RJ-45).

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital (DVB-T/DVB-C) înlocuiesc clasicul decodor extern, precum şi mediabox-ul, utile la recepţionarea transmisiilor Tv în format HD sau Digital.

Funcţia de player multimedia oferă posibilitatea redării oricărui conţinut media dorit, direct de pe unitate HDD externă sau de pe stick de memorie USB.

Odată acest LED, sunt lansate şi câteva variante mai generoase din punct de vedere al diagonalei, însă cu aceleaşi specificaţii, precum: 40K550249K5502 şi 55K5502.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 32K5502 reprezintă un Smart TV LED din seria 2016, un dispozitiv ultra-modern şi elegant, dotat cu funcţii şi specificaţii de generaţie nouă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.