Samsung 32K4102 – Smart Tv HD Ready de 80cm în diagonală

Samsung 32K4102 provine din ultima serie de televizoare smart a anului 2016. Este un LED de calitate înaltă, potrivit în mod special experienţelor optime în utilizare. Poate reprezenta o alegere excelentă atât spaţiilor deschise, cât şi dormitoarelor sau bucătăriile, integrându-se perfect în toate aceste situaţii.

Oferă un suport extrem de bun atât canalelor Tv, cât şi transmisiilor multimedia preferate. În plus, vine şi cu funcţia de monitor, în cazul în care vrei să te bucuri de un conţinut mai calitativ din partea PC-ului sau consolei de jocuri video.

Acest model 32K4102 este deja disponibil online în ofertele magazinului de specialitate eMag, la preţul de achiziţie de 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, poartă un design elegant şi modern, cu trăsături şi finisaje perfect definite. Include o carcasă din plastic, de culoare neagră, de foarte bună calitate. Are o greutate de 5kg şi măsoară standard fără suport 728.7 x 462.8 x 78.0 (W x H x D) mm, respectiv 728.7 x 521.7 x 180.9 (W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi dispozitiv de generaţie nouă poate fi achiziţionat online şi din magazinele CEL şi evoMag.

Imagini cu Samsung 32K4102 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul LED inteligent de la Samsung vine prevăzut cu un display HD Ready de 80cm în diagonală. Deţine un aspect de imagine de 16:9, o rezoluţie HD la 1366x768pixeli, precum şi un contrast dinamic excelent, evidenţiat prin caracteristica Mega Contrast.

În plus, vine echipat şi cu o listă importantă de caracteristici de imagine superioare, ce îmbunătăţesc drastic calitatea video. Câteva din acestea sunt: Motion Rate 50, Wide Color Enhancer, PQI 100, Hyper Real Engine şamd.

Din punct de vedere al sunetului, înglobează un sistem stereo de 20W putere (2 x 10W). Desigur, şi aici se întâlnesc câteva caracteristici de sunet superioare, precum DTS, Dolby Digital + şi Wallmount Sound Mode.

Ca şi conectivitate, vine proiectat cu USB 2.0, cu HDMI x 2, cu ieşire audio digitală, cu intrare video composite, cu intrare component, cu Slot CI+, cu Tuner digital, cu intrare antenă, cu redare video, precum şi cu player multimedia integrat.

Slot-ul CI+ împreună cu Tuner-ul digital (DVB-T/C) ţin locul clasicului decodor extern, util la receptarea transmisiilor Tv, în format HD şi Digital.

Player-ul multimedia asigură posibilitatea reproducerii conţinutului media preferat, direct de pe diferite surse de memorie USB (HDD extern/Stick de memorie).

Concluzie :

În concluzie, Samsung 32K4102 reprezintă un Smart Tv LED din seria 2016, un televizor modern şi calitativ, cu un preţ de achiziţie apreciabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • 2016
  • HD Ready
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.