Samsung 32J6200 – Smart Tv Full HD cu diagonala de 80cm, modern şi accesibil

Samsung 32J6200 reprezintă o altă variantă accesibilă de televizor inteligent cu care îşi fac apariţia cei de la Samsung, un LED de generaţie nouă, capabil să asigure un bun suport în vizualizarea posturilor Tv, cât şi în posibilitatea conectivităţii la lumea virtuală.

Este un televizor foarte plăcut ca şi aspect, ce reuşeşte să aducă un plus de eleganţă şi de rafinament prin prisma finisajelor şi elementelor ultra moderne de care se bucură, fiind o alegere perfectă atât unui dormitor, cât şi unei sufragerii.

Acest televizor inteligent se găseşte disponibil în magazinul online eMag, la preţul avantajos de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, după cum observăm, beneficiază de o construcţie de cea mai bună calitate, cu finisaje şi elemente bine definite. Astfel, este capabil să confere o notă de modernitate şi de eleganţă locului în care este amplasat. Ca şi detalii tehnice, are o greutate de 5.5kg şi măsoară standard 722.1 x 432.1 x 62.9(W x H x D) mm fără suport, respectiv 722.1 x 432.1 x 62.9(W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi Smart Tv atractiv se întâlneşte şi în ofertele celor de la evoMag, Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung 32J6200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, dăm peste un display de 80cm în diagonală, ce oferă o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p, într-un format Full HD. Oferă o rată de aspect de 16:9, unghiuri de vizibilitate foarte bune, atât din orizontală, cât şi din verticală, punând la dispoziţie o serie numeroasă de moduri presetate de imagine, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

Ramura audio are la bază sistemul încorporat 2CH Base Reflex + Down Firing, capabil să dezvolte un maxim de putere de 20W. Suficient aş spune eu, ţinând cont că deţine şi o listă diversificată de moduri de sunet presetate, ce se pot seta în funcţie de ce conţinut se reproduce la televizor.

Pune la dispoziţie 3 porturi USB 2.0, 4 porturi HDMI, o intrare component, minijack căşti (3.5mm), o ieşire audio digitală optică, precum şi Wireless integrat şi LAN (port RJ-45).

Tuner-ul digital DVB-T/C şi Slot-ul CI+ înlocuiesc decodorul extern sau mediabox-ul, utile la recepţionarea canalelor Tv, în format High Definition sau digital.

Mulţumită player-ului multimedia integrat, ai ocazia de a urmări orice conţinut preferi, fie video, foto sau audio, redate direct de pe stick de memorie USB sau de pe unitate HDD.

Concluzie :

În concluzie, Samsung 32J6200 este un televizor cu funcţii Smart, capabil să asigure o calitate video şi audio ireproşabilă, indiferent de conţinutul ales.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Aspect modern
  • Full HD
  • Gama 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.