Samsung 32J5500 – un televizor inteligent, accesibil si modern,

Samsung 32J5500 este un LED din ultima serie de televizoare a lui 2015, un televizor modern şi atractiv, ce deţine numeroase funcţii smart.

Pe lângă funcţiile şi tehnologiile inteligente pe care le deţine, se bucură de un LCD de 80 de centimetrii, un ecran atractiv, capabil să redea imaginile la o calitate excelentă, la o rezoluţie Full HD.

Nu este un device scump, în raport cu performanţele şi specificaţiile de care da dovadă, astfel se poate procura de la eMag, cu preţul de doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, surprinde cu cele mai bune finisaje şi elemente moderne. Beneficiază de un suport distins, pe care va sta montat televizorul, în cazul în care nu se doreşte montarea acestuia pe perete. Cu totul, măsoară numai 721.4 x 471.6 x 207.6(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 5.1Kg.

Acelaşi televizor smart de la Samsung, îl puteţi achiziţiona şi din stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Samsung 32J5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, vine echipat cu un ecran de 80 de centimetrii, ce are un aspect al imaginilor de 16:9. Este un display Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli, optimizat prin următoarele caracteristici superioare de imagine: Mega Contrast, PQI 400, HyperReal Engine, Dolby Digital+, Film Mode şi Wide Color Enhancer +.

Cât despre capitolul sunet, se bucură de un sistem audio 2CH (Down Firing + Băse Reflex), de 20W. Sunetul redat de acest sistem stereo, este îmbunătăţit prin următoarele caracteristici avansate de sunet: BT Headset Support, TV Sound Connect, Multiroom Link, Wallmound Sound Mode, DTS Premium Sound 5.1, DTS Studio Sound şi HD Audio.

Din punct de vedere al conectivităţii, vine echipat cu conexiunile la internet prin Wi-Fi şi Reţea, plus cu următorii conectori: Slot CI+, ieşire audio digitală optică, RF In, intrare component, USB 2.0 x 2, HDMI x 3 şi minijack căşti.

În situaţia în care vrei să îţi montezi device-ul pe perete, pentru o vizualizare exemplară, poţi opta la un suport Tv reglabil de perete, SP22T, de 23” – 42”.

În concluzie, Samsung 32J5500 este un televizor smart de calitate, ultra modern şi avantajos, ideal pentru orice tip de locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.