Samsung 32J5200 – un Smart Tv atractiv, modern și performant, ce se laudă cu un preț super avantajos

Cauți un Smart Tv cu o diagonală decentă, însă până acum nici un model nu ți-a atras atenția în mod special? În cazul acesta, sfatul nostru pentru tine ar fi să îți îndrepți atenția către un televizor de la Samsung, deoarce acest producător se află în topul celor bune și bine vândute televizoare smart.

Un model ce s-ar potrivi cerințelor tale ar fi Samsung 32J5200, un Smart Tv LED din gama 2015, ce vine cu o configurație bună, astfel încât să ofere o calitate excelentă video și audio.

La eMag un astfel de model se găsește la prețul de achiziție de 1.299lei (Vezi preț actualizat), un preț bun, aș spune, pentru un astfel de televizor de calitate și atractiv.

Construcția acestuia îl scoate în evidență, fiind una modernă și ultra slim. Conferă un aspect elegant, robust, fiind ideal oriunde, acasă sau la birou. Cât despre dimensiuni, măsoară numai 741 x 435 x 69 mm, împreună cu cele două picioare laterale, pe care se sprijină device-ul.

Poți intră în posesia aceluiași dispozitiv și din oferta celor de la Altex.

Imagini cu Samsung 32J5200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Diagonala ecranului cu care vine proiectat noul televizor, este de 80cm, adică 32inch. Este un display extrem de bun, ce reproduce într-un format Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080pix. Pe lângă asta, se laudă și cu o serie numeroasă de specificații de îmbunătățire, precum: HyperReal Engine, Wide Color Enhacer Plus, Film Mode, Mega Contrast și Natural Mode Support.

Nici pe parte de sunet nu se descurcă rău, fiind echipat cu un sistem audio stereo 2CH (Base Reflex + Down Firing), având o putere de 10W. Și acest sistem, la rândul său, dispune de câteva caracteristici superioare ce îl îmbunătățesc, precum: Wallmound Sound Mode, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound.

Ca și conectori, pune la dispoziție o ieșire audio optică, o intrare USB 2.0, două porturi HDMI, un Scart și Slot CI+. Pentru conexiunea la Web, dispune de port RJ-45 pentru LAN.

Ar mai fi de specificat, că vine dotat cu palyer multimedia, cu tuner digital, cu WiFi Direct, cu USB HID Support și multe alte funcții și tehnologii.

Acestea fiind spuse, pentru cei doritori de un Smart Tv de calitate, performant și modern, Samsung 32J5200 reprezintă modelul cel mai accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Full HD
  • Diagonala 80cm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.