Samsung 32J5100 – un non Smart Tv atractiv şi accesibil, din gama de televizoare 2015

LED Samsung 32J5100 este un televizor modern şi atractiv, în ciuda faptului că nu deţine funcţii şi specificaţii smart, este un model ideal în orice locuinţă, destinat în special celor mai puţin pretenţioşi în materie de tehnologie.

Provine din seria de televizoare a anului 2015, un televizor recent, foarte accesibil, vis-a-vis de preţ, fiind dotat cu player multimedia şi cu tuner digital DVB-T, DVB-C.

După cum spuneam, reprezintă o variantă foarte avantajoasă şi convenabilă de Tv, ce se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, ne surprinde cu un design plăcut şi distins, ce are la bază elemente şi finisaje moderne, perfect definite.

Acelaşi televizor Samsung al anului 2015, îl întâlnim şi în listele de oferte ale celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung 32J5100 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Discutăm despre un televizor cu o diagonală de 80 de centimetrii, un display Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli. Are un aspect de imagine de 16:9 şi beneficiază de o serie de tehnologii superioare de îmbunătăţire a calităţii video, precum: PQI 200, Wide Color Enhancer Plus, Film Mode şi Mega Contrast.

Vine destul de pregătit şi din punct de vedere audio, astfel are la bază un sistem audio stereo incorporat, de tip 2CH (Down Firing + Băse Reflex), cu o putere de 20W. Sunetul redat este optimizat prin următoarele tehnologii avansate de sunet, ca: Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 şi Dolby Digital+.

Ca şi conectivitate a device-ului, dispune de Slot CI+, de ieşire audio digitală optică, de intrare component, de intrare Scart, de port USB 2.0, de două porturi HDMI şi de minijack căşti.

Dacă vrei să beneficiezi de o imagine ca de cinematograf, poţi opta la montarea televizorului pe perete, pe un suport Tv special, model SPB221 A+, de 13”-42”, de tip reglabil.

Acestea fiind spuse, Samsung 32J5100 este un non Smart Tv distins, accesibil şi calitativ, ideal în orice tip de locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.