Samsung 32J4100 – non Smart Tv atractiv, ce asigură o experienţă multimedia completă

Samsung 32J4100 este un non Smart Tv cu ecran plat, ce aparţine gamei de televizoare 2015, evidenţiat printr-un design ultra modern, extrem de plăcut.

Vorbim despre un LED atractiv, de 32”, dotat cu player multimedia incorporat şi cu tuner digital DVB-C şi DVB-T.

În privinţa costului de achiziţie, avem de-a face cu un televizor foarte avantajos, astfel cei de la eMag comercializează modelul de faţă cu preţul de doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-à-vis de deisgn, se bucură de trăsături şi de finisaje moderne, ce conferă oricărei locuinţe o pată de elegantă excepţională.

Acelaşi televizor accesibil, îl întâlnim şi în ofertele magazinelor Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung 32J4100 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestuia, găsim un ecran de 80cm, respectiv 32”, cu rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli. Este un ecran plat destul de ok, ce are ca şi specificaţii de optimizare a imaginii, următoarele: Filme Mode, Wide Color Enhancer +, Mega Contrast, PQI 100, HyperReal Engine şi un aspect de imagine de 16 : 9.

Foarte bine se prezintă şi din punct de vedere audio, astfel beneficiază de o linie audio stereo 2CH (Down Firing + Băse Refelx), de 20W, optimizată prin următoarele caracteristici de sunet: Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound, Dolby Digital + şi DTS Premium Sound 5.1.

În privinţa capitolului conectivitate, vine echipat cu Slot CI+, cu RF In, cu intrare USB 2.0, cu intrare component, cu intrare Scart, cu minijack căşti şi cu două porturi HDMI.

În concluzie, Samsung 32J4100 este un televizor atractiv din generaţia 2015, un model distins şi avantajos, potrivit oricărei locuinţe moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.