Samsung 32H6410

În sfârșit te-ai hotărât să îți schimbi vechiul tău televizor, cu unul nou, elegant și cu specificații mai noi și mai bune? Ei bine, recomandarea noastră pentru tine ar fi noul Smart Tv de la Samsung, apărut în 2014.

Smart Tv 3D Samsung 32H6410 vine pregătit să îți ofere imagini de o calitate ireproșabilă și un sunet asemănător, mulțumită caracteristicilor sale de ultimă generație. Pe lângă acestea locuința ta va primi un plus de eleganță, datorită design-ului modern, cu detalii bine definite.

Prețul acestui Smart Tv 3D Samsung 32H6410 este de aproximativ 2.000lei (vezi preț actualizat), un preț bun vis-a-vis de raportul preț-performanță al acestui gadget.

IMAGINI CU Smart Tv Samsung 32H6410 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Unul din plusurile și componentele de bază ale acestui dispozititv, ar fi display-ul din dotare. Aceasta prezintă o diagonală de 80cm, un aspect al imaginii de 16:9 și o rezoluție de 1920 x 1080pixeli. Pe lângă aceste specificații, calitatea ireproșabilă a imaginilor reproduse mai este îmbunătățită și de alte caracterstici avansate, precum Natural ModeSpport, Film Mode, Wide Color Enhancer(Plus), Clear Motion Rațe 400 și altele.

La capitolul audio stă foarte bine pregătit, oferind un sunet clar și puternic, grație sistemului audio Down Firin+Full Range. Acest sistem audio vine format din două difuzoare stereo integrate de 2 x 10W. Alte caracteristici superioare audio ce îmbunătățesc calitatea sunetului ar mai fi și 3D Sound, Dolby MS10, DTS Premium 5.1 și DTS Studio Sound.

Conectează-ți inopinant dispozitivul la internet prin intermediul conexiunii prin Rețea(RJ-45) ori prin conexiunea Wi-Fi integrat. Iar atunci când dorești să realizezi o conectivitate între dispozitive, ai la îndemână mai multe variante, precum: 4 x HDMI, 1 x SCART, 1 x intrare component, 1 x intrare video composite, 1 x ieșire audio digitală și 3 x USB 2.0.

Nu degeaba este un Smart Tv, deoarece vine conceput cu o mulțime de dotări și de caracteristici speciale, așadar dispune de: Tuner digital, Redare video, Player multimedia integrat, AllShare-Content Sharing, 3D Converter Samsung 3D, Web Browser, Voice Control și multe altele la fel de interesante și utile.

Foarte modern, dispozitivul de față vine din fabrică pe culoarea alb, cu o greutate de doar 5.6Kg și cu dimensiuni minimaliste de 724.8 x 460.3 x 216.9 mm cu stand. Chiar dacă locuința ta nu îți oferă atât de mult spațiu pe cât ți-ai fi dorit, iar noul gadget ar ocupa ceva loc, ai posibilitatea de al monta foarte ușor pe un suport Tv de perete reglabil. Așadar, pe lângă spațiul economisit, te vei bucura și de o vizualizare mult mai ok.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

 • Smart TV 3D
 • Down Firing + Full Range
 • Dolby MS10
 • DTS Studio Sound
 • Clear Motion Rate 400
 • Mega DCR
 • Player multimedia integrat
 • Samsung Smart Touch Control
 • Channel List USB-Clone
 • ConnectShare™ (HDD)
 • ConnectShare™ (USB 2.0)

Contra:

 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.