Samsung 32H6200

De ceva timp televizoarele inteligente sunt la mare căutare, fiind foarte accesibile că preț, elegante și totodată foarte performante.

Bucură-te și tu de o asemenea experiență plăcută și inedită chiar la tine acasă, cu noul model Smart Tv Samsung 32H6200. Conceput în 2014, vine dotat cu cele mai noi specificații, realizat cu un aspect modern de ultimă generație și un preț uimitor de ofertă.

Prețul acestui televizor inteligent Samsung 32H6200 la data de 10-12-2014 era de 1.799lei, destul de corect aș spune, însă dacă te grăbești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul din promoția de astăzi.

Un plus al acestui model ar fi design-ul sau elegant și foarte atrăgător. Construit din materiale ușoare, de foarte bună calitate, cântărește o grautate de doar 6Kg. Rama care înconjoară display-ul generos este extrem de subțire, aproape insesizabilă, special pentru a mării imaginea reprodusă.

Imagini cu Samsung 32H6200:

 

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Petrece-ți timpul liber într-un mod plăcut, urmărind cele mai noi filme apărute sau programele Tv preferate, beneficiind de o calitate superioară a imaginii.
Noul device vine conceput cu un ecran LED cu o diagonală de 80cm, un aspect al imaginii de 16:9 și o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli. Calitatea îmbunătățită se datorează specificațiilor superioare de imagine precum Clear Motion Rate 200(CMR), Mega DCR, Wide Color Enhancer etc.

Mulțumită tehnologiei dezvoltate Clear Motion Rate de la Samsung, până și acțiunile în mișcare sunt reproduse foarte clar și fluent. O imagine mai precisă înseamnă o rată CMR mai sporită, ca tu să te bucuri de o vizionare excelentă a conținutului.

Sunetul reprodus de sistemul audio Dolby Firing și Full Range, format din două difuzoare integrate de 2x10W, este optimizat de numeroase caracteristici audio precum Dolby MS10, 3D Sound și DTS Premium Sound 5.1.

Dacă pasiunea ta este fotbalul, atunci gadget-ul de față se va potrivi perfect stilului tău de viață. Acest Smart Tv de la Samsung vine în dotare cu o tehnologie foarte inteligentă și interesantă. Modulul Fotbal îți oferă posibilitatea de a viziona meciurile de fotbal, într-un mod foarte real, asemănător senzației de pe stadion. Așadar, imaginile vor fi viu colorate, cu un contrast puternic și cu o tentă extrem de naturală. Nici sunetul un este mai slab, din contră și el este îmbunătățit, având un efect multi-surround, puternic fără nici un fel de distorsionări, de parcă ai fi pe stadion.

Și la capitolul conectivitate pot spune că excelează fiind dotat cu mai toate tipurile de conexiuni, precum: ieșire audio digitală, intrare SCART, intrare component, intrare video composite, 4x HDMI și 3xUSB 2.0. Iar pentru a te conecta la internet cu acest Smart Tv, ai la dispoziție conexiune prin Rețea(RJ-45) și Wireles integrat.

Datorită tehnologiei avansate ConnectShare Movie, de la Samsung, te vei bucura de orice conținut preferat­. Foarte simplu și ușor, conectezi un HDD extern sau orice altă memorie USB, la device și inopinant te vei bucura de conținutul dorit, direct pe generosul display.

Bucură-te de eleganță în locuința ta, oferită de acest Smart Tv de la Samsung, așezat pe suportul modern din dotare ori pe un alt suport Tv de perete reglabil.

Opinii pro și contra:

Pro:

  • Smart TV 3D
  • Full HD
  • Player multimedia integrat
  • Diagonala de 80cm

Contra:

  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.