Samsung 32H5500

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 O altă nouă serie de televizore, semnată marca Samsung, vine pregătită să îți satisfacă pe deplin toate cerințele în materie de tehnologie, toate acestea grație configurației de ultimă generație.

Seria H, ne prezintă noul Smart Tv Samsung 32H5500, un model destul de reușit, cu un aspect foarte elegant și modern, cu specificații bune și totodată la un preț neașteptat de mic.

Prețul acestui televizor inteligent Samsung 32H5500 este de aproximativ 1.600 lei (vezi preț actualizat), un preț mai mult decât ok pot spune, vis-a-vis de raportul preț-calitate pe care îl are.

Device-ul de față vine construit din materiale de calitate superioară, cu finisaje bine definite, oferind o eleganță inedită oricărei încăperi.

Imagini cu Samsung 32H5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de un conținut ideal pe noul display LED, cu diagonala generoasă de 80cm și cu o rezoluție Full HD de 1920 x 1080pixeli. Totodată, calitatea ireproșabilă a imaginilor reproduse pe acest ecran se datorează și caracteristicilor superioare de imagine, precum Mega DCR, Film Mode, Wide Color Enhancer Plus și Clear Motion Rate 100. Așadar, poți viziona filmele sau emisiunile Tv tale preferate la o calitate excelentă, cu un contrast puternic și imagini viu colorate.

Și la capitolul audio pot spune că excelează, redând un sunet puternic, clar și fără distorsiuni, prin sistemul audio înglobat Down Firing+Full Range. Alte caracteristici avansate de sunet ce îmbunătățesc calitatea audio, ar mai fi și Auto Volume Leveler, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 și Dolby MS10.

Pe partea de multimedia vei avea la dispoziție o varietate de porturi, ca: două porturi USB 2.0, trei porturi HDMI, o intrare component, o intrare video composite, o ieșire audio digitală, o intrare Scart și Bluetooth. Iar pentru a obține conexiune la internet ai la îndemână conexiunea prin Rețea(RJ-45) și conexiunea prin Wireless.

Alte caracteristici speciale ale acestui Smart TV de la Samsung, ar fi Player-ul multimedia integrat, Tuner-ul digital, Samsung SMART View, Digital Clean View, Social TV, ISP Bound Service, Digital Clean View și multe alte caracteristici utile și interesante.

Mulțumită greutății de doar 5.3Kg și a dimensiunilor minimale de 721.4 x 465.1 x 163.4 mm cu stand, dispozitivul de față poate fi montat pe suportul acestuia elegant din dotare sau pe un alt suport Tv reglabil de perete.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Smart Tv
  • LED
  • Full HD
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.