Smart Tv Samsung 32H5303

Samsung 32H5303 este un nou Smart Tv, recent apărut pe piața gadget-urilor, ce vine echipat cu numeroase funcții și tehnologii inteligente, având un desing ultra modern și un preț competitiv.

Cu siguranță nu te vei plictisi nici o secundă în preajma noului dispozitiv Samsung. Mulțumită formatului Full HD și a tehnologiilor avansate de sunet și imagine, calitatea vizionării filmelor, emisiunilor TV și altele, va fi una ireproșabilă.

Prețul de cumpărare al acestui televizor inteligent Samsung este de aproximativ 1.200lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de bun pentru un Smart Tv de top.

Pe partea de desing, putem spune că excelează, fiind conceput dintr-un material extrem de calitativ, având până și cele mai mici detalii bine definite, astfel să se evidențieze prin modernitate și eleganță.

Imagini cu Samsung 32H5303 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Acest televizor Smart este scos în evidență de către display-ul său LCD LED, cu diagonala de 80cm și cu o rezoluție FullHD de 1920 x 1080pixeli. Film Mode, Clear Motion Rate 100, Motor HyperReal și Wide Color Enhancer Plus, sunt caracteristicile superioare de imagine, ce îmbunătățesc calitatea video.

Și pe partea audio putem spune că excelează, având la bază două difuzoare stereo, destul de puternice de 20W, ambele. Și aici se regăsesc câteva caracteristici audio avansate, ce îmbunătățesc sunetul redat, precum Auto Volume Leveller, Dolby MS10, DTS Stoudio Sound și altele la fel de eficiente.

Nici pe parte de conectivitate nu este mai slab echipat, ba din contră, enumeră o varietate de conectori, ca: Slot CI+, două intrări USB 2.0, o intrare video, o intrare SCART, o intrare component, două porturi HDMI, o ieșire audio, Wireless pentru conexiunea la internet fără cablu și port RJ-45 pentru conexiunea la internet prin cablu.

Ca și date tehnice despre acest Smart Tv Samsung, am putea spune că prezintă dimensiuni reduse, de 738.3 x 498.2 x 191.9 mm, împreună cu suportul elegant din dotare, cântărește doar 6.4Kg și are un consum destul de redus, de 73W.

Alte funcții speciale de care te poți bucura de la acest televizor inteligent, ar fi Modul Fotbal Basic, Game Mode, USB HID Support, Eco Sensor, Embaded Pop, Auto Power Off, Smart Hub și lista continuă cu multe alte caracteristici la fel de ultile și de interesante.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Diagonala 80cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
  • Web Browser
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.