LED Samsung 32H5030

Atunci când ești hotărât să îți achiziționezi un televizor nou, trebuie să faci o alegere bine gândită, cu mare atenție. În cazul în care încă nu ști ceea ce îți dorești dar ști exact bugetul pe care ești dispus să îl aloci acestui produs, nu îți rămâne decât să cauți un gadget de top la un preț excelent.

Costul acestui televizor elegant Samsung 32H5030 este în jur de 1.000lei (vezi preț actualizat), unul foarte bun aș spune în urma unui raport calitate-preț.

Așadar, Samsung 32H5030 ar fi o variantă destul de accesibilă ca preț, cu specificații modeste și un design modern, realizat în 2014. Fiind un model nou, aspectul acestuia este în pas cu noile tendințe. Rama ce-l înconjoară este extrem de subțire, de maxim 2cm, concepută în așa fel încât imaginea să pară mai mare. O pată de eleganță vine din partea cromului atașat pe muchia de jos.

Imagini cu Samsung 32H5030 :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Descoperă noua calitate video a ecranului LED, al acestui model Samsung. Cu o diagonală destul de bună, de 80cm(32inch), o rezoluție Full HD (de două ori mai mare decât a celor HD) de 1920x1080pixeli și un aspect al imaginii de 16:9, te vei bucura de o experiență de vizionare excelentă a celor mai bune filme sau emisiuni tv. La îmbunătățirea calității de imagine, îi sar în ajutor mai multe caracteristici superioare precum Mega DCR, Wide Color Enhancer, Clear Motion Rate 100 și Natural Mode Support.

Chiar dacă nu este un Smart Tv declarat, deține majoritatea specificațiilor unui televizor inteligent. O altă tehnologie interesantă ar fi și Modul Fotbal. Acest mod îți va oferii un divertisment incredibil chiar la tine acasă. Începând cu imaginile reproduse, foarte naturale, viu colorate, până la sunetul redat excelent, multi-surround fără nici un fel de distorsionări.
Petrece-ți timpul liber împreună cu prietenii în fața acestui gadget, urmărind cele mai bune meciuri de fotbal, la o calitate superioară.

Mulțumită funcției de la Samsung, Wide Color Enhancer Plus , calitatea imaginilor va fi îmbunătățită drastic. Așadar, vor fi scoase în evidență cele mai ascunse detalii, iar culorile vor fi mai naturale ca niciodată.

Sunetul redat de către sistemul Down Firing+Full Range prin cele două difuzoare integrate de 2x10W, este îmbunătățit de numeroase caracteristici audio precum DTS Studio Sound, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Pulse etc. Astfel vei fi încântat de un sunet incredibil de bun, puternic, clar și nedistorsionat.

Conectează-ți televizorul la alte dispozitive prin intermediul conexiunilor din dotare, ca: o intrare video composite, intrare component, intrare Scart, ieșire audio digitală și două porturi HDMI.

Bucură-te de orice conținut dorești, cu ajutorul tehnologiei avansate Connect Share Movie, de la Samsung. Foarte simplu conectezi la portul USB al televizorului, un HDD extern sau orice altă unitate de memorie USB și inopinant te vei bucura de filme, fotografii sau videoclipuri pe generosul display.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Diagonala de 80cm
  • Full HD
  • Player multimedia integrat
  • LED

Contra:

  • Non Smart TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.