Samsung 32H4510

Și de această dată cei de la Samsung ne surprind cu un nou model de Smart Tv, extrem de performant, conceput cu specificații revoluționare, un aspect pe măsura acestora și de ce nu, la un preț de super ofertă.

Noul Samsung 32H4510, apărut în 2014, vine foarte pregătit să ofere divertisment maxim, chiar la tine acasă, grație caracteristicilor din dotare. Design-ul, foarte atrăgător, cu detalii extrem de bine definite, oferă o eleganță inedită. Foarte ușor, cu o greutate de doar 5.8Kg, mulțumită materialelor de calitate superioară din care este construit și cu trăsături minimaliste măsurând doar 750.9 x 476.9 x 207.8 mm cu stand, va fi ideal în orice încăpere.

Un astfel de Smart Tv de la Samsung vine la prețul excelent de aproximativ 1.500lei(vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Smart Tv Samsung 32H4510 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Vizionează-ți filmele preferate, clipuri video și altele, pe generosul display cu diagonala de 80cm, cu un aspect al imaginii de 16:9 și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Totodată calitatea superioară a imaginilor reproduse se datorează și caracteristicilor speciale de imagine precum Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Mega DCR.

La interior se află proiectat un procesor puternic Quad Core, ce va maximiza performanța de multitasking, navigare pe internet și comutare de conținut. Așadar, te vei bucura de o utilizare mult mai fluentă, rapidă și plăcută.

Și pe partea audio se descurcă destul de bine, grație sistemului audio Down Firing+Full Range, ce reproduce un sunet excelent prin cele două difuzoare integrate de 2x10W. În plus, calitatea audio este îmbunătățită și de noile tehnologii avansate de sunet ca Dolby MS10, DTS Studio Sound și Auto Volume Leveler.

La capitolul multimedia, vei beneficia de o varietate de conexiuni, precum: 3 porturi HDMI, o intrare component, o intrare SCART, o intrare video, Bluetooth, o intrare USB 2.0 și o ieșire audio digitală. Iar în cazul conectării la internet ai la dispoziție două variante, prin Rețea(Rj-45) sau Wireless integrat.

Dacă una din pasiunile tale este fotbalul, atunci Samsung 32H4510 este exact ceea ce cauți. Televizorul de față vine conceput cu Modul Fotbal, o tehnologie destul de interesantă, ce îți îmbunătățește calitatea video și audio. Imaginile vor fi viu colorate, cu un contrast puternic și cu o tentă foarte naturală, iar pe partea de audio, sunetul va fi multi-surround, cu un efect puternic și nedistorsionat.

Oferă-i locuinței tale o eleganță inedită, cu noul Smart Tv de la Samsung, montat pe un suport tv reglabil de perete ori pe suportul modern al acestuia.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Down Firing + Full Range
  • Smart TV LED
  • DTS Premium Sound 5.1
  • Auto Volume Leveler
  • Clear Motion Rate 100
  • Mega DCR
  • Wide Color Enhancer
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.