Televizor LED Samsung 32H4000

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Dacă ești hotărât să faci o schimbare în locuința ta și ai decis să începi cu televizorul cel vechi, care nu mai răspunde cerințelor tale la fel că înainte, în situația acesta ar fi ideal să faci o alegere cu cap.

În cazul în care timpul nu îți permite să te bucuri prea mult în fața televizorului, rațional ar fi să nu îți achiziționezi un televizor foarte inteligent la o sumă foarte mare. Astfel, îți poți îndrepta atenția către un televizor cu specificații modeste, de marcă și totodată la un preț de top.

Prețul acestui televizor Samsung 32H4000 la data de 28-09-2014 era de aproximativ 1.000lei (vezi preț actualizat), destul de ok pot spune.

Televizorul Samsung 32H4000 conceput în 2014 ar fi o alegere bine gândită, deoarece te bucuri de un design elegant, o diagonală destul de generoasă și de un preț excelent.

Imagini cu Samsung 32H4000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de emisiunile Tv sau filmele preferate, pe display-ul LED al noului televizor, cu diagonala de 80cm, cu aspectul imaginii de 16:9 și o rezoluție de 1366x768pixeli. Calitatea video este îmbunătățită de mai multe caracteristici superioare de imagine precum: CMR(Clear Motion Rațe) 100, Mega DCR, Film Mode și Wide Color Enhancer Plus.

Calitatea imaginii mai este îmbunătățită de funcția dezvoltată de la Samsung, Wide Color Enhancer Plus. Această funcție face să optimizeze calitatea imaginilor și să accentueze fiecare detaliu ascuns.

Dacă pasiunea ta este fotbalul, atunci cu siguranță te vei convinge că acest televizor este exact ceea ce căutai. Mulțumită acestui mod Fotbal, calitatea video și audio va fi extrem de bună. Așadar, culorile vor fi foarte naturale, viu colorate și cu un contrast foarte puternic. Nici sunetul nu este mai slab, fiind multi-surround, oferindu-ți senzația asemănătoare celei de pe stadion, clară și puternică. Tot cu această tehnologie avansată poți să extinzi zonele selectate ale display-ului, pentru a le viziona mai amănunțit.

Chiar dacă nu este declarat un Smart Tv și acest model dispune de numeroase caracteristici de divertisment.  O altă tehnologie interesantă ar fi și ConnectShare Movie, pe care o poți folosi la redarea oricărui conținut preferat. Foarte simplu, conectezi un stick de memorie sau un HDD extern la televizor și printr-o simplă comandă, te vei bucura inopinant de muzică, fotografii sau filme direct pe ecranul de 80cm.

Conectează-ți gadget-ul la alte dispozitive prin intermediul conexiunilor din dotare, precum: ieșire audio digitală, intrare video composite, intrare component, USB 2.0, Slot CI+ și două porturi HDMI.

Datorită dimensiunilor minimale de 736.1 x 485.6 x 163.4 (W x H x D) mm și a greutății de doar 5.2Kg, modelul de față poate fi așezat pe  suportul său ori pe un suport Tv de perete, în ambele situații eleganța fiind aceeași.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Televizor LED
  • Diagonala de 80cm
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
  • LED
Contra:
  • Non Smart TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.