Samsung 32F5500

Ești pasionat de filme și dorești să îți achiziționezi un televizor inteligent, care să îți ofere o experiență video de calitate superioară, dar nu ești dispus să aloci o sumă foarte mare? În cazul acesta, televizorul Smart Samsung 32F5500 este gadget-ul de care ai nevoie.

Smart Tv Samsung 32F5500 dispune de o eleganță incredibilă, oferită de aspectul său extrem de bine definit. Rama acestuia este ultra slim, ce înconjoară imensul display de tip LED. În totalitate, acest device este conceput doar din materiale calitative ce oferă o rezistență bună și da o pată de culoare oricărei încăperi.

Nu de mult, prețul acestui Smart TV era de 1.399lei, excelent pot spune, ținând cont de specificațiile pe care le posedă. Însă, dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din oferta zilei.

IMAGNI CU Smart Tv Samsung 32F5500 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

În spatele display-ului LED cu diagonală de 80cm și o rezoluție de 1920x1080p, este proiectat un procesor Dual Core, ce permite executarea mai multor activități inopinant. Totodată, oferă o navigare Web extrem de rapidă în timpul efectuării aplicațiilor și a vizualizării programelor Tv, pentru paginile proaspăt deschise.

Cu acest device Samsung, vei beneficia de divertisment chiar la tine acasă, la un realism de grad înalt. Cu ajutorul rezoluției de 2x mai mare decât a Tv-urilor HD, modelul de față oferă o experiență video incredibilă. Calitatea imaginilor este uimitoare, fiind viu colorate, cu o textură bogată, oferind un realism incontestabil.

Pe lângă vizionarea filmelor preferate, cu ajutorul Modului Sport poți urmări cele mai bune meciuri de fotbal. Această funcție revoluționară îmbunătățește calitatea sunetului și a imaginii, astfel atmosfera din locuință ta să fie asemănătoare celei de pe stadion.

Sunetul redat clar și puternic se datorează celor două difuzoare integrate de 2x10W, îmbunătățit de sistemul Down Firing+Full Range.

Dacă dorești să iei parte la o experiență audio incredibilă, asemănătoare celei de cinematograf, îți poți îndrepta atenția către un sistem audio home cinema.

Nu degeaba este un televizor inteligent, deoarece cu ajutorul caracteristicii Smart Hub, vei putea avea acces la cele mai bune și noi aplicații, cea mai bună muzică și cele mai noi videoclipuri, foarte simplu și la o calitate superioară.

Mulțumită tehnologiei AllShare de la Samsung, vei putea partaja video, muzică, fotografii și altele, de pe tabletă, smartphone, laptop sau chiar de pe camera foto direct pe display-ul generos al televizorului.

Nu cu toții dispunem de încăperi foarte mari, de aceea există posibilitatea de a fixa acest device pe un suport de perete, astfel se va economisi spațiu, iar vizionarea va fi mult mai ok.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Smart TV
  • Down Firing + Full Range
  • Clear Motion Rate 100
  • Wi-Fi Integrat
  • ISP Bound Service
  • Smart Phone Remote supported
Contra:
  • Deocamdata nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.