Samsung 32F4000

Astăzi ne-am hotărât să discutăm despre un televizor Smart din gama 2013, cu o diagonală medie și o calitate a imaginilor excelentă.

Samsung 32F4000 oferă un aspect elegant, nou și extrem de bine definit de designerii Samsung.

Prețul acestui Smart tv Samsung, la data de 6.08.2014 este de 1.199lei, destul de bun aș putea spune, dar dacムte grăƒbesti îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Samsung 32F4000 :

MAI MULTE POZE

DISPLAY:

Display-ul acestui gadget, este unul LED, astfel consumul de energie va fi unu mic, adică 0.3W în modul stand-by, 15W cu modul eco activat și 30W când îl folosești fără nici un mod activat.

Diagonala acestuia este de 80cm, perfectă pentru orice încăpere modestă. Imaginea oferă o calitate HD, cu o rezoluție de 1366x768p. Totodată și tehnologia Wide Color Enhancer de la Samsung, ajută la îmbunătățirea calităților imaginilor, oferindu-le culori vi, clare.

Modelul de față îți pune la dispoziție Modul Sport, care îți permite să vizionezi cele mai bune meciuri sportive, la o calitate înaltă. Acest mod, te ajută să îți modifici setările video și audio după placul tău.

SUNET:

Calitatea sunetului îți este oferită de cele două difuzoare de 2x10W, încorporate în tehnologia Down Firing+Full Range. Astfel se obține un sunet nedistorsionat, puternic și clar.

Pentru a beneficia de o experiență audio, îți poți achiziționa un sistem audio Home Cinema 5.1 .

CONECTIVITATE

Conectivitatea acestui Smart Tv dispune de o gamă largă de conexiuni, precum: HDMI(2), minijack, intrare Scart, intrare component, intrare video, ieșire audio, intrare USB 2.0.

Conectând un HDD extern ori un stick de memorie la USB, funcția ConnectShare Movie îți permite să vizionezi fotografii, filme ori să asculți muzica preferata inopinant .

ACCESORII

Dacă nu dispui de spațiu prea mult în locuința ta și totodată vrei să ai o vizionare mai bună, poți opta pentru Suport TV de perete Barkan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.