Samsung 32EH5000

Dacă te-ai hotărât să îți achiziționezi un televizor bun, cu un design plăcut, dar cu un preț nu prea mare, Samsung 32EH5000 este alegerea perfectă.

Acest model este conceput cu numeroase specificații precum Game Mode, Eco Sensor, ConnectShare, EPG, HbbTV etc.

Prețul acestui Tv Samsung, la data de 5.08.2014 este de 1.299 lei, destul de bun pot spune , dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Samsung 32EH5000 :

MAI MULTE POZE

DESIGN:

Design-ul acestui model este perfect definit până la cel mai mic detaliu, fiind conceput cu o ramă ultrasubtire, astfel ecranul de 80cm să iasă cu totul în evidență.

CALITATEA IMAGINII:

Pentru a îmbunătăți calitatea imaginii Full HD cu o rezoluție de 1920x1080p, poți folosi un sistem avansat precum Samsung Wide Color Enhancer Plus. Acest sistem mărește calitatea imaginii și scoate în evidență și cele mai mici detalii.

SUNET:

Calitatea sunetului este destul de ok, ținând cont că vorbim despre un televizor. Acest  model este conceput cu două difuzoare stereo de 2x10W, ce redau un sunet clar, nedistorsionat. Pentru o performanță audio poți opta la un sistem Home Cinema 5.1.

CONECTIVITATE:

Și pe partea de conectivitate se descurcă destul de bine, având ca și conexiuni : 2 porturi HDMI, SCART, Slot CI+, RF In, ieșire audio digitală, intrare video, intrare component, minijack căști,

ACCESORII:

Pentru a economisi spațiul din locuință și pentru a dispune de o vizualizare mai bună, poți opta pentru un Suport TV de perete Hama.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.