Samsung 28H4000

În cazul în care aspiri la un televizor nou, nu foarte performant, cu specificații destul de bune, site-ul nostru de review-uri îți sare în ajutor și îți recomandă noul televizor de la Samsung, un model pentru cei mai puțin pretențioși.

Modelul Samsung 28H4000 este conceput în 2014, realizat cu un design modern, cu trăsături minimaliste de ultimă generație, construit din materiale calitative, ce oferă un strop de eleganță oricărei locuințe.

Acest televizor Samsung îl poți achiziționa la prețul de aproximativ 999lei, destul de bun pot spune, însă dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din promoția de azi.

IMAGNI CU Samsung 28H4000 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Bucură-te de o vizionare bună pe display-ul modest de 68cm, cu o rezoluție excelentă HD de 1366x768pixeli. Datorită funcției revoluționare de la Samsung, Wide Color Enhancer Plus, calitatea imaginilor redate va fi de înaltă clasă. Astfel te vei bucura de un contrast puternic și culori vii ale imaginilor reproduse pe noul ecran.

Dacă ești pasionat de fotbal, modelul de față este exact ceea ce cauți. Deoarece vine dotat cu Modulul Fotbal, te vei bucura de o vizionare și un sunet excelent atunci când urmărești cele mai bune meciuri de fotbal.

Calitatea sunetului oferit se datorează sistemului din dotare Down Firing+Full Range, îmbunătățită de numeroase caracteristici audio precum: Dolby Digital Plus, Dolby Puls și altele. Sunetul este redat prin cele două difuzoare stereo integrate modeste de 2x5W.

Însă dacă îți dorești o experiență audio de calitate mai înaltă decât cea oferită, îți poți îndrepta atenția către un sistem audio Home Cinema 5.1, perfect pentru orice locuință.

Chiar dacă nu este un Smart Tv și acest model dispune de câteva tehnologii și specificații destul de bune, cum ar fi tehnologia ConnectShare Movie. Această tehnologie îți oferă posibilitatea de a viziona orice conținut preferat dorești. Așadar, foarte simplu conectezi la portul USB al device-ului, stick-ul de memorie sau HDD-ul extern, și instantaneu îți va apărea pe display filme, fotografii sau orice altceva dorești să vizualizezi.

Conectează-ți televizorul la alte device-uri prin intermediul porturilor din dotare, precum: 2xHDMI, USB 2.0, SCART, Slot CI+, intrare component, intrare video și o ieșire audio digitală.

Cu dimensiuni minimaliste 643.4 x 435.1 x 163.4mm și o greutate de doar 4.1Kg, device-ul de față se montează foarte ușor pe suportul acestuia sau pe un suport Tv de perete.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Down Firing + Full Range
  • Clear Motion Rate 100
  • Wide Color Enhancer
  • LED
  • ConnectShare(USB 2.0)
  • Football Mode
Contra:
  • Nu este Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.