Samsung 24H4003 – un televizor de calitate, accesibil și atractiv

Televizorul Samsung 24H4003 este un non-Smart Tv al anului 2014, un model ideal pentru cei mai puțin interesați de noile tehnologii. Este un produs pe cât se poate de accesibil, ideal în bucătărie sau în dormitoarele mai mici.

Avem de-a face cu un LED cu diagonală de 61 de centimetrii, ce prezintă un format HD, redând cele mai fidele imagini, cu cele mai naturale culori.

După cum spuneam, este un televizor ieftin, așadar modelul de față îl putem achiziționa din oferta eMag cu numai 799 de lei (vezi preț actualizat).

Are o putere consumată de numai 20W, astfel factura de la curent nu va suferii mari schimbări. Cât despre construcție, se evidențiază printr-un aspect clasic și simplist. Cântărește în jur de 4.1Kg și măsoară numai 561.8 x 384.2 x 163.8 mm, asta împreună cu suportul de sprijin cu care vine la pachet.

Imagini cu Samsung 24H4003 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, are la bază un LED de 61 de centimetrii, cu rezoluție HD, de 1366 x 768pixeli. Cât despre catacteristicile acestuia, dispune de aspect imagine de 16:9, de Clear Motion Rate 100Hz, de Filme Mode, de Motor HyperReal și de Wide Color Enhancer (Plus).

La nivel audio, se bucură de un sistem stereo destul de puternic, de 20W. Este optimizat prin intermediul următoarelor caracteristici de sunet, precum: Auto Volume Leveler, DTS Premium Sound, DTS Studio Sound, Dolby Pulse și Dolby Plus.

Și din punct de vedere al conectivității se descurcă excelent, astfel dispune de două porturi HDMI, de un port Scart, de un port USB 2.0, de o ieșire audio, de Slot CI+ și de 1 x RF In.

Ar mai fii de spus, că beneficiază de Player multimedia integrat, de Modul Fotbal Basic, de Game Mode, de EPG, de Tuner Digital și așa mai departe.

Pentru a economisi din spațiu și totodată pentru a te bucura de o vizibilitate mai bună, îți recomandăm un suport TV de perete A+ SPB221, reglabil, de 13″-42″, pe Negru.

Acestea fiind spuse, Samsung 24H4003 este un non-Smart Tv super accesibil, atractiv și de calitate, ideal pentru cei mai puțin pasionați de noile tehnologii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non- Smart Tv
  • LED
  • Gama 2014
  • Diagonala 61cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.