Saeco Poemia HD8425/21 – espressor de cafea manual ultra-modern

Saeco Poemia HD8425/21 a fost lansat cu ocazia ediţiei aniversare de 30 de ani de existenţă pe piaţă a acestui brand consacrat. Lăsând asta la o parte, aparatul de faţă reprezintă un espressor de cafea manual, extrem de plăcut la utilizare, cât şi ca aspect, fiind foarte uşor de integrat în orice decor.

Discutăm despre un model de 950W putere (230V/50Hz), de tip manual, ce deţine pompă de presiune de 15 bari. Graţie componentelor sale de calitate foarte bună, espressorul de faţă este capabil să prepare simplu şi rapid cele mai savuroase băuturi calde pe bază de cafea.

Acest model recent HD8425/21 este disponibil online în stocul celor de la eMag, la preţul de numai 669 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă neaşteptat de bine. Astfel, deţine finisaje arămii, extrem de moderne şi de elegante, restul construcţiei fiind de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 4kg şi masoară standard 20 x 26.5 x 29.7 (W x D x H) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.8m.

Vine prevăzut cu rezervor de apă translucid detaşabil de 1.25l, precum şi de tavă de scurgere detaşabilă. Datorită acestor componente detaşabile igienizarea aparalui este pe cât se poate de simplă şi de rapidă.

Imagini cu Saeco Poemia HD8425/21:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul model de la Saeco din serie Poemia are o capacitate pentru două ceşti, acceptând să fie alimentat atât cu cafea pudră măcinată, cât şi cu pad-uri de cafea. Înălţimea maximă acceptă a ceştilor sau cănilor de cafea nu trebuie să depăşească 75mm.

În privinţa componentelor din dotare, pannarello (sistem manual de spumare a laptelului) vine realizat din plastic, la fel ca şi rezervorul de apă, corpul principal şi tava de scurgere. Fierbătorul este construit din oţel inoxidabil, iar suportul filtru din plastic şi oţel inoxidabil.

Ar fi de reţinut faptul că beneficiază de mod automat de stand-by (după 30 de minute), de plită de menţinere a căldurii, de firbator de apă din aluminiu, de indicator pentru nivelul apei, de sistem manual de spumare a laptelului (pannarello) şi de opţiunea pentru cafea măcinată.

Modul automat de stand-by are rolul de a asigura eficienţă energetică, oprind automat apartul după 30 de minute de neutilizare.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Saeco Poemia HD8425/21 reprezintă un espressor de cafea de tip manual, evidenţiat printr-un design ultra-modern. Datorită funcţiilor şi sistemelor avansate din dotare, are capacitatea de a obţine cele mai savuroase şi delicioase espresso.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 950W putere
  • 15 bari
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.