Saeco Incanto HD8911/09 – espressor de cafea autoamt, performant şi modern

Saeco Incanto HD8911/09 este una dintre cele mai avantajoase soluţii atunci când cauţi să îţi achiziţionezi un espressor de cafea performant şi modern. Impresionează printr-un design ultra-elegant, fapt ce îl integrează foarte uşor în orice stil.

Îţi vorbesc despre un model de 1850W (220 – 240 V ) putere, ce are o presiune de 15 bari. Este un model automat echipat cu râşniţă de cafea, ce are o capacitate pentru două ceşti. Deţine un compartiment pentru cafea de 250g şi un rezervor de apă cu capacitatea de 1.8l.

Acest model HD8911/09 îl poţi achiziţiona deja din magazinul de specialitate eMag, cu preţul online de 2.357 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se laudă cu o construcţie de calitate înaltă, cu finisaje şi detalii moderne din inox. Este de culoare negru-argintiu, cântăreşte în jur de 7.2kg şi măsoară standard 215 x 429 x 330 (W x D x H) mm. Lungimea cablului de alimentare măsoară în jur de 80cm.

Acelaşi espressor automat de cafe este disponibil şi la evoMag şi CEL.

Imagini cu Saeco Incanto HD8911/09:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul espressor Saeco din seria Incanto vine prevăzut cu râşniţă de cafea din ceramică. Acest lucru asigură un râşnit perfect, păstrând 100% aceeaşi aromă intensă a cafelei. Este de menţionat că în ciuda faptului că deţine râşniţă integrată, produsul de faţă acceptă să fie alimentat atât cu cafea boabe, cât şi cu cafea măcinată.

Aşa cum am spus, are o capacitate pentru două ceşti. Lucru acesta înseamnă îl face capabil să prepare simutan două băuturi de acelaşi fel. Este de menţionat faptul că înălţimea maximă a ceştilor de cafea nu trebuie să depăşească 152mm.

În privinţa sistemelor speciale, se bucură de sistem manual de spumare a laptelui (Pannarello), de sistem pentru apă fierbinte (ceai), de sistem anticalcar, de funcţia de setare a temperaturii, de funcţia de setare a cantităţii de cafea, de funcţia de setare a gradului de măcinare, de funcţia specială pentru Cappuccino, de gură de scurgere reglabilă, de mod stand-by automat, de ciclu de clătire automată şi de compatibilitate filtru AquaClean.

Datorită rezervorului de apă detaşabil şi al unităţii de preparare detaşabile, curăţarea şi întreţinerea aparatului este una pe cât se poate de uşoară.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Saeco Incanto HD8911/09 se dovedeşte a fi un expressor de cafea performant şi modern de generaţie nouă, capabil să prepare o gamă diversificată de băuturi calde pe bază de cafea şi nu numai.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1850W putere
  • Modern
  • Automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.