Saeco Exprelia HD8858/01 – espressor de cafea ultra-performant cu design modern

Saeco Exprelia HD8858/01 reprezintă unul dintre cele mai inteligente espressoare de cafea ale momentului, remarcat printr-un design ultra-modern şi elegant. Este un aparat de cafea automat echipat cu cele mai noi tehnologii şi funcţii inteligente, astfel încât să obţină cele mai bune rezultate.

Discutăm despre un model performant de tip automat cu o putere de 1400W la fierbere. Varianta de faţă se dovedeşte a fi ideală atât acasă sau la serviciu, cât şi într-o cafenea modernă.

Are capacitatea de a prepară instant cele mai delicioase Cappuccino, Cafele, Latte Macchiato, Espresso sau de ce nu apă fierbinte pentru ceaiuri, doar printr-o simplă acţionare de buton.

Se laudă cu o pompă de presiune de 15 bari, cu rezervor pentru lapte (500g), cu compartiment pentru cafea (300g), cu rezervor pentru apă (1.5l), cu o capacitate pentru două ceşti, cu râşniţă de cafea, precum şi cu un modern afişaj digital OLED.

Acest model HD8858/01 poate fi achiziţionat şi online din magazinul de specialitate eMag cu preţul de ofertă de 3.026 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se remarcă printr-o construcţie modernă şi elegantă de culoare argintie. Cu siguranţă se integrează excelent în orice stil de decor, aducând cu el şi un plus de rafinament. Cât despre detaliile tehnice, ar fi de menţionat că are o greutate de aproximativ 13kg şi că măsoară standard 245 x 360 x 420 (W x D x H) mm, lungimea cablului de alimentare fiind de 0.8m.

Acelaşi espressor de cafea atractiv este prezent şi în oferta celor de la CEL.

Imagini cu Saeco Exprelia HD8858/01:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de reţinut faptul că noul espressor de cafea de la Saeco din gama Exprelia acceptă să fie alimentat atât cu cafea pudră măcinată, cât şi cu boabe de cafea întregi, dat fiind faptul că integrează râşniţă de cafea. Este vorba despre o râşniţă din ceramică extrem de calitativă, ce pune la dispoziţie 8 trepte de măcinare.

Beneficiază de funcţia de setare a tăriei cafelei (3 nivele), de funcţia de setare a temperaturii (3 nivele), de funcţia de personalizare a cafelei, de funcţia de preparare în avans, de opţiunea pentru apă caldă, de fierbător dublu şi de curăţare şi întreţinere uşoară.

Din punct de vedere al opţiunii de personalizare în funcţie de băutură, pune la îndemână următoarele criterii: temperatura, concentraţia cefelei, cantitate spumă lapte, volum ceaşcă, ajustare strat cremos, memorare volum ceaşcă, memorare tărie, memorare temperatură.

În privinţa igienizării espressorului de faţă, beneficiază de următoarele opţiuni: ciclu automat de detartrare (cu indicator), ciclu automat de clătire, ciclu automat de curăţare a carafei, componente lavabile pentru maşină de spălat vase, unitate detaşabilă de preparare, compatibilitate cu filtrul AquaClean, precum şi cu filtrul de apă Brita (opţional).

La capitolul utilizare şi confort, pune la dispoziţie afişaj digital OLED, gură de scurgere reglabilă, indicator pentru rezervor de apă gol, mod de stand-by automat, tavă de scurgere detaşabilă şi rezervor de apă detaşabil.

Cât despre accesoriile incluse, vine la pachet împreună cu o bandă de testare a durităţii apei, cu o lingură de măsurare, precum şi cu o perie de curăţat.

Pentru prepararea unei băuturi sunt necesare în jur de 45 de secunde pentru espresso şi aproximativ 100 de secunde pentru cafea lungă.

Ca şi materiale de construcţie a componentelor ar fi: tava de scurgere, fierbătorul şi corpul principal din oţel inoxidabil, rezervorul de apă şi recipientul pentru reziduri din plastic, iar gura de scurgere din plastic cromat.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Saeco Exprelia HD8858/01 este unul dintre cele mai performante şi inteligente espressoare automate de cafea de pe piaţă, cu capacitatea de garanta prepararea a celor mai delicioase şi gustoase băuturi calde pe baza de cafea şi nu numai.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • Automat
  • 1400W
  • 15 bari
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.