Saba 19HDLED – televizor accesibil din gama 2015 de 48cm, cu rezoluţie HD

Saba 19HDLED este un televizor accesibil din gama 2015, un model elegant şi modern, ideal pentru camera celor mici, şi nu numai.

Avem de-a face cu un LED low cost, cu o putere de consum de 75W, ce beneficiază de redare video şi de tuner digital DVB-T MPEG2 şi DVB-T MPEG4.

Este un non Smart Tv avantajos ca şi preţ, astfel la eMag costă doar 432 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ mic, pentru toate buzunarele.

Vorbim despre un televizor de dimensiuni reduse, cu finisaje şi trăsături moderne, ce conferă o eleganţă excepţională.

Acelaşi LED accesibil de la Saba îl pune la dispoziţie şi magazinul online Flanco.

Imagini cu Saba 19HDLED :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un LED de 48 de centimetrii, cu format High Definition, la o rezoluţie de 1366 x x768pix. Avem de-a face cu un ecran bun, ce are ca şi specificaţii de imagine, următoarele: contrast nativ 5000:1, aspect imagine 16:9, Color Temperature Adjustment şi Hotel Mode.

În privinţa sunetului, deţine integrat sistemul stereo Nicam, o linie audio excelentă, ce redă un sunet de calitate superioară.

Din punct de vedere al conectivităţii, vine echipat cu o intrare USB 2.0, cu o intrare component, cu minijack căşti, cu trei porturi HDMI, cu coaxial digital out, cu Slot CI, cu intrare PC Audio In şi cu intrare RF In.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Saba 19HDLED este un non Smart Tv al anului 2015, un dispozitiv accesibil ca şi preţ, ce se evidenţiază printr-un aspect modern şi elegant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 48cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.