Rowenta X-Trem Power RO5463 – aspirator cu sac performant şi modern, de 750W putere

Rowenta X-Trem Power RO5463 reprezintă un aspirator performant şi modern cu sac de colectare, capabil să realizeze o aspirare eficientă indiferent de gradul de murdărie al locului aspirat. Este o variantă potrivită oriunde, extrem de uşor de utilizat şi de depozitat, graţie construcţiei sale ergonomice.

Are o putere de 750W, realizează aspirare de tip uscată, având capacitatea racipientului de colectare de 4l. Vine proiectat cu filtru HEPA 12, capabil să capteze eficient murdăria aspirată. Beneficiază de variator de putere, lucru ce permite reglarea puterii de aspiraţie, în funcţie de tipul de pardoseală.

Ca şi preţ, este un produs electrocasnic de curăţenie foarte convenabil, ce poate fi comercializat de la eMag, fiind disponibil la preţul de 346 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, după cum observăm, deţine o construcţie ergonomică, foarte uşor de utilizat, dar şi de depozitat. Este de culoare roşie, are lungimea cablului de alimentare de 6.2 metrii, nivelul zgomotului la utilizare ajungând la maxim 78 de decibeli.

Acelaşi aspirator cu sac este disponibil şi la Altex.

Imagini Rowenta X-Trem Power RO5463 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este de specificat faptul că realizează aspirare uscată, raza de acţiune a acestuia ajungând până la 8.6 metrii. Aşa cum am spus, cablul de alimentare măsoară 6.2 metrii, pe când furtunul are o lungime de 1.55 metrii.

Filtrul HEPA 12 garantează performanţe superioare în captarea murdăriei evacuate de motorul aparatului. În felul acesta, aerul din încăpere va fi unul pe cât se poate de curat şi de sănătos.

Se laudă cu mâner Ergo Comfort, foarte comod la utilizare, lucru ce duce la o curăţenie simplă şi rapidă. Special pentru suprafeţele de aspirat textile, vine prevăzut cu o perie de dimensiunim reduse. Totodată, construcţia mânerului asigură o manevrabilitare uşoară şi o postură relaxantă utilizatorului.

În ceea ce îl privesc accesoriile, vine împreună cu o perie multifuncţională cu două poziţii de aspirare, ideală suprafeţelor dure, cât şi covoarelor. Mai vine cu o perie pentru parchet, cu o perie pentru tapiserie şi cu una pentru spaţiile înguste. Pe lângă acestea deţine tuburi telescopice din metal şi derulator de cablu automat.

Concluzie :

Concluzionând, Rowenta X-Trem Power RO5463 este un aspirator de calitate înaltă, cu performanţe bune la aspirare, capabil să asigure o utilizare comodă şi rapidă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect ergonomic
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • 750W putere
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.