Rowenta TN9000 – aparat de tuns 6 în 1, cu lame din titanium

Dacă eşti intresat de un aparat de tuns de calitate, pe care să îl foloseşte atât de acasă, cât şi din călătoriile de vacanţă, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de confortabil, atunci vin în atenţia ta cu noul produs de înfrumuseţare de la Rowenta.

Rowenta TN9000 reprezintă o variantă accesibilă şi avantajoasă de aparat de tuns cu acumulator, spun asta datorită faptului că poate fi utilizat la fel de bine şi sub apă, precum şi pe uscat.

Este un produs cu acumulator, astfel îl poţi folosi în voie, fără că firul de alimentare să te împiedice vreun moment. Deţine 7 trepte de tăiere, cu intervale diferite de lungimi de tăiere, lamele din dotare fiind construite din titan.

În privinţa privinţa preţului de achiziţie, îl întâlnim în oferta celor de la eMag la preţul online de doar 179 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, după cum observăm pune la dispoziţie o construcţie ergonomică, extrem de uşor de folosit. Este foarte plăcut la utilizare, astfel asigură într-un mod pe cât se poate de rapid cele mai reuşite retuşuri.

Imagini cu Rowenta TN9000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un aparat de tuns multifuncţional, respectiv 6 în 1. Cu un astfel de model poţi îndepărta cu uşurinţă părul nedorit din urechi şi nas, bineînţeles cu ajutorul accesoriului dedicat acestor zone. Pe lângă asta, permite stilizarea bărbii şi aranjatul părului, desigur cu ajutorul celorlate accesorii speciale de tuns părul şi barba.

Aşa cum am specificat şi mai sus, este un aparat fără fir, ce deţine integrat un acumulator generos. Autonomia acumulatorului este de până la 45 de minute, timp suficient în care să te stilizezi după bunul plac.

Cele 7 trepte de tăiere ale aparatului, pun la dispoziţie un interval de lungimi de tăiere, încadrat între 1.5mm şi 14mm.

În privinţa accesoriilor, odată cu aparatul vin şi următoarele: un stand de încărcare şi de depozitare al aparatului, 3 capete, 2 piepteni ajustabili şi foarfece.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Rowenta TN9000 este un aparat de tuns cu lame din titanium, foarte eficient şi accesibil, capabil să asigure rezultate rapide şi uşor de obţinut, într-un mod foarte confortabil.

Concluzie :

Pro:
  • Funcţionare sub apă
  • Lame din titan
  • Autonomie 45 min.
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.