Rowenta TN1210F0 – aparat de tuns accesibil, cu acumulator

Rowenta TN1210F0 este un aparat de tuns eficient, ergonomic şi uşor de utilizat, conceput a fi capabil să asigure o utilizare rapidă şi comodă. Deţine acumulator integrat, cu o autonomie de până la 40 de minute, însă se poate folosi conectat şi la reţea.

Pune la dispoziţie 19 mărimi de tăiere, având o singură treaptă de viteză. Lamele pe care le deţine sunt construite din oţel inoxidabil, astfel garantează durată de utilizare prelungită.

În ceea ce îl priveşte costul de achiziţie, pot spune că este unul dintre cele mai avantajoase aparate de tuns de pe piaţă, modelul de faţă fiind comercializat de către magazinul online eMag la doar 89 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, observăm o construcţie ergonomică de culoare neagră. Graţie acestei construcţii uşor de utilizat şi a greutăţii de numai 154 de grame, manevrabilitatea aparatului va fi pe cât se poate de usara şi de rapidă.

Acelaşi aparat de tuns accesibil se poate achiziţiona şi din magazinul online ClickShop, evoMag, Elefant, Cel, precum şi Flanco.

Imagini cu Rowenta TN1210F0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, deţine integrat un acumulator de tip NiMH. Acesta este capabil să asigure o autonomie de 40 de minute. În privinţa încărcării, deţine stand de încărcare cu indicator luminos. Pentru o utilizare de lungă durată, timpul de încărcare optim este de până la 10-12h. Controlul din timpul încărcării este oferit de către indicatorul LED.

Chiar dacă vine echipat cu acumulator, poate fi utilizat şi cu fir, alimentat la reţea, astfel poate fi folosit oricând şi oriunde. În ambele situaţii, garantează cele mai bune rezultate posibile.

Lamele din oţel inoxidabil pe care le deţine, au lungimi de tăiere cu intervalul între 3 – 33mm. Sunt lame rezistente, de calitate foarte bună, ce garantează o utilizare de durată prelungită.

Odată cu aparatul de tuns vin şi doi piepteni ajustabili. Unul are intervalul de la 3 – 15mm, iar celălalt are intervalul de la 18 – 30mm.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Rowenta TN1210F0 este un aparat de tuns eficient, cu lame din oţel inoxidabil, ce asigură o utilizare comodă şi eficientă, obţinând rezultate pe măsură.

Concluzie :

Pro:
  • Aparat de ras fără fir
  • Lame din oţel inoxidabil
  • Autonomie 40 min.
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.