Rowenta Silver Collection CV1311 – uscător de păr modern, compact şi accesibil

Rowenta Silver Collection CV1311 este un uscător de par accesibil, extrem de puternic şi de compact, conceput pentru a asigura o uscare rapidă şi eficientă.

Este un aparat de îngrijire personală, ce are o putere de 1400W, două trepte de viteză, două nivele de temperatură, dispozitiv de agăţare şi un cablu de alimentare cu lungimea de 1.8m.

Ca şi preţ de achiziţie, avem de-a face cu un model super avantajos şi convenabil, ce se poate procura de la eMag cu numai 49 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un aspect compact, de culoare albă, o construcţie elegantă de doar 0.4kg, ce oferă o manevrabilitate uşoară şi o depozitare pe măsură.

Acelaşi model de uscător îl pun la vânzare şi cei de la Flanco.

Imagini cu Rowenta Silver Collection CV1311 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa funcţiilor şi accesoriilor, se laudă cu funcţia de aer rece, cu concentratorul de aer şi cu difozul pentru volum.

Avem de-a face cu unul dintre cele mai avantajoase aparate de acest gen, un produs eficient, ce garantează o uscare blândă, fără a deteriora vreo secundă părul. Punând la dispoziţie cele două trepte de viteză, poţi seta fluxul de aer optim, astfel încât să te bucuri de o uscare confortabilă.

Este extrem de ideal acasă, cât şi în călătoriile de vacanţă, astfel mulţumită design-ului compact, va fi foarte uşor de depozitat şi de transportat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Rowenta Silver Collection CV1311 este un uscător de par avantajos, capabil să garanteze un uscat confortabil, rapid şi eficient, fie acasă, fie în vacanţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Putere 1400W
  • 2 trepte de viteză
  • 2 nivele de temperatură
  • Concentrator de aer
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.