Rowenta SF3011 – placă de îndreptat părul convenabilă, cu înveliş ceramic

Rowenta SF3011 este o placă de îndreptat părul atractivă, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie şi al design-ului plăcut, cât şi din punct de vedere al rezultatelor pe care este capabilă să le obţină, într-un mod rapid şi confortabil.

Atinge o temperatură maximă de 230°C, timpul de încălzire fiind foarte scurt, respectiv de doar 30 de secunde. Deţine un reglaj de temperatură foarte interesant poziţionat, învelişul plăcilor fiind din ceramic. Utilizarea plăcii se poate face doar pe părul bine uscat.

Este un produs de înfrumuseţare avantajos ca şi preţ, astfel la eMag costă în jur de doar 104 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, se prezintă cu un aspect foarte plăcut, de culoare albă, diemnsiunile plăcilor măsurând 25 x 90 mm. Este pe cât se poate de atractivă şi de comodă la utilizare, astfel coafatul cu această pare a fi o joacă.

Aceeaşi placă de îndreptat părul accesibilă o regăsim şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Rowenta SF3011:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este o placă de calitate, ce garantează siguranţă părului în timpul utilizării, prevenind deteriorarea acestuia la temperaturi  ridicate. Temperatura poate fi reglată în funcţie de coafura şi de tipul părului. Cele 22 de trepte modifică nivelul temperaturii cuprins între 130°C şi 230°C.

Aşa cum am spus, plăcile beneficiază de un înveliş ceramic, astfel temperatura va fi distribuită uniform pe toată suprafaţă acestora. În felul acesta se evită eventualele fluctuaţii de căldură, obţinând coafură dorită, alunecând pe şuviţa de par extrafină.

Deţine indicator On/Off luminos, ce te atenţionează atunci când placa este în funcţiune. Pentru a preveni deterioararea plăcii, beneficiază de sistemul special de blocare al plăcilor, respectiv funcţia Easy Lock.

Iată câteva sfaturi pentru o folosire corectă a plăcii:

-> temperatura se setează în funcţie de tipul părului pe care îl ai;
-> înainte de a începe coafatul, se asteapă încălzirea plăcilor;
-> pentru a obţine coafura dorită, se recomandă a se lua la rând fiecare şuviţă în parte;
-> se recomandă a se folosi ulei sau spray de protecţie termică;
-> după utilizare şi răcire, se şterg plăcile cu o lavetă puţin umedă pentru a le păstra intacte;
-> în final se depozitează în husa de protecţie specială.

Concluzie :

Concluzionând, Rowenta SF3011 este o placă de par accesibilă, eficientă şi comodă la utilizare, capabilă să acorde o atenţie specială părului în timpul utilizării, fără a îl deteriora vreun moment.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 230°C
  • Timp de încălzire 30s
  • Înveliş ceramic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.