Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042 – placă de îndreptat părul cu înveliş din keratin şi turmalină

Fie că eşti femeie şi vrei să îţi achiziţionezi o placă de îndrept părul, fie că eşti bărbat şi vrei să îi faci o surpriză plăcută soţiei tale, review-ul de astăzi se adresează ambelor situaţii, punând la dispoziţie o prezentare amănunţită a noii plăci de păr de la Rowenta.

Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042 este o placă pentru îndreptat părul eficientă şi accesibilă, capabilă să obţină rezultatele dorite într-un mod confortabil şi rapid, chiar din faţă oglinzii de acasă.

Este un model cu plăci mobile, ce permite atingerea rapidă a pragului de temperatură maxim de 230°C, beneficiind totodată de reglaj pentru temperatură, pentru toate tipurile de par, ce poate fi urmărit de pe afişajul de tip LED.

În ceea ce priveşte preţul de achiziţie, avem de-a face cu un produs de înfrumuseţare accesibil, comercializat de către eMag la preţul de doar 199 de lei (vezi preţ actualizat).

Observăm un aspect plăcut, de culoare neagră în combinaţie cu roz, ce conferă un aer elegant şi modern. Este un produs ergonomic, extrem de uşor de utilizat, precum şi de depozitat acasă sau în bagajul pentru vacanţă. Lungimea cablului de alimentare măsoară 1.8m, fapt ce oferă o desfăşurare în voie, în faţa oglinzii.

Imagini cu Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, plăcile sunt de tip mobile cu lungimea de 9cm şi cu lăţimea de 2.5cm, beneficiind de un strat protector din keratin şi turmelină. Reprezintă un înveliş de calitate înaltă, ce asigură o protecţie şi o atenţie sporită părului, pentru a obţine rezultatele dorite.

Modelul de faţă se poate folosi atât pe părul uscat, cât şi pe cel umed, în ambele situaţii garantând aceleaşi rezultate ireproşabile, în acelaşi mod confortabil de utilizare.

Este o placă de păr cu 5 trepte de temperatură, trepte utile în funcţie de tipul de par.

Durata de încălzire a plăcilor nu este decât de doar 30 de secunde, astfel nu trebuie să aşteptaţi foarte mult pentru a vă realiza coafura perfectă.

Pentru o depozitare cât mai uşoară, fie ea în bagaj, fie acasă, pune la dispoziţie funcţia Easy Lock, ce ţine plăcile închise.

Concluzie :

În concluzie, Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042 este o placă de par accesibilă şi eficientă, ideală oricărei femei, datorită rezultatelor pe care este capabilă să le obţină, indiferent de păr şi de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 230°C
  • 5 trepte de temperatură
  • Înveliş din keratin şi tourmalina
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.