Rowenta EP1037 – epilator ergonomic, cu 24 de pensete pentru o eficienţă sporită

Rowenta EP1037 este un epilator atractiv, care cu siguranţă multe femei şi l-ar dorii printre celelalte produse de înfrumuseţare, datorită faptului că prezintă un design ultra-compact, fiind pe cât se poate de uşor de utilizat. Fie că îl foloseşti de acasă, fie că îl foloseşti din deplasare, depozitarea acestuia va fi extrem de uşoară.

Ei bine, discutăm despre un epilator cu două trepte de viteză, viteză ce poate fi setată din butonul finuţ proiectat pe acesta. Se laudă cu 24 de prinderi de tip pensetă, extrem de eficiente ce îşi fac treaba cu simţ de răspundere.

În privinţa preţului, se bucură de un raport super favorabil dintre preţ şi calitate, fiind un model la mare căutare. Ei bine, epilatorul de faţă se poate achiziţiona din oferta eMag cu doar 90 de lei (vezi preţ actualizat).

Remarcăm o construcţie ultra-ergonomică, modernă şi elegantă, ce garantează o utilizare uşoară şi confortabilă. Este de culoare albă în combinaţie cu argintiu, o îmbinare de culori atrăgătoare, ce aduce un plus de modernitate.

Acelaşi epilator Rowenta îl regăsim şi în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu Rowenta EP1037 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un lucru mai mult decât esenţial să te simţi bine şi să arăţi bine în corpul tău. De accea este importat să îţi alegi ce ţi se potriveşte perfect. Astfel, pentru o piele frumoasă şi fină se potriveşte de minunte un astfel de epilator atractiv. Reprezintă o variantă de dimensiuni reduse, ce aduce o eficienţă sporită la epilare, într-un mod confortabil şi rapid.

Beneficiază de funcţia pentru masaj, ce ameliorează durerea din procesul epilării. Mulţumită sistemului de masaj cu bile încorporate (24 bile) în capul aparatului, rezultatele de epilare vor fi pe cât se poate de perfecte, într-un mod plăcut.

Aceste rezultate excelente, se datorează totodată şi capului de epilare larg ce deţine 24 de pensete, aranjate în formă de Y patentate, ce asigură mereu aceleaşi rezultate ireproşabile. Sunt 24 de pensete duble extra-late, ce epilează până şi cele mai mici fire de par, respectiv de până la 0.5mm. Capul de epilare larg este de tip lavabil, ce permite a fi detaşabil, deţinând şi sistemul de blocare al acestuia.

Odată cu acest epilator eficient, la pachet vine cadou şi o pensetă cu sistem de iluminare încorporat, ce garantează o acţiune de pensat comodă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Rowenta EP1037 este un epilator modern, de dimensiuni compacte, ce garantează o eficienţă sporită la epilare, oferind rezultate ireproşabile, într-un mod agreabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 2 trepte de viteză
  • 24 de prinderi
  • Tip prindere cu pensete
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.