Rowenta Custo Barcelon SF4401 – placă de îndreptat părul eficientă, avantajoasă şi distinsă

Rowenta Custo Barcelon SF4401 este o placă de îndreptat părul ideală, datorită design-ului ergonomic ce asigură o utilizare confortabilă şi rapidă, dar şi al tehnologiilor de care beneficiază. Este un produs de înfrumuseţare accesibil ca şi preţ, ce deţine tehnologii avansate pentru prevenirea electrizării părului, făcând-o capabilă să obţină rezultate eficiente, îmbunătăţind structura părului.

Modelul de faţă se laudă cu plăci din ceramică acoperite cu un înveliş de Turmelină, ce produce efectul anti-static. Temperatura maximă atinge pragul de 230°C, iar cea minimă 130°C, beneficiind de reglaj pentru temperatură, urmărit de pe afişajul LCD. Cablul de alimentare de 1.8m este de tip pivotant , astfel oferă o utilizare mobilă, fără a se încurcă cablul.

Din punct de vedere al costului de achiziţie, pot spune că este un produs foarte avantajos. Aşadar, cei de la eMag comercializează aparatul de faţă cu preţul de 159 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, se laudă cu o construcţie distinsă şi compactă, extrem de uşor de folosit, dar şi de depozitat. Poate fii purtată cu uşurinţă oriunde, chiar şi în bagajul pentru vacanţă, pentru a arată bine întotdeauna.

Imagini cu Rowenta Custo Barcelon SF4401 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi mai sus, se bucură de plăci ceramice acoperite cu un strat protector de Tourmelină. Acest înveliş emite ioni naturali, ce ajută la recăpătarea efectului anti-static, dar şi al strălucirii părului. Rezultatul utilizării va fi unul pe cât se poate de plăcut, respectiv un par strălucitor de invidiat. Plăcile aparatului sunt de tip înguste şi flexibile, având lungimea de 110mm.

Produsul de faţă, pune la dispoziţie o temperatură reglabilă cuprinsă între 130°C – 230°C, ce poate fi urmărită de pe afişajul elegant, de tip LCD.

Easy lock reprezintă sistemul de blocare al plăcilor, funcţie ce permite o depozitare uşoară, economisind spaţiu. Totodată, împiedică accidentele neplăcute, precum acela când plăcile sunt încinse.

Modul de utilizare este pe cât se poate de uşor, astfel dispune de buton pornit/oprit. În acelaşi timp, oferă şi un plus de siguranţă, chiar dacă aparatul este conectat la priză. Până nu este acţionat butonul, plăcile produsului nu se vor încălzi.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Rowenta Custo Barcelon SF4401 este o placă de îndreptat părul avantajoasă, eficientă la utilizare, capabil să asigure rezultate de invidiat, aducând un plus de întreţinere părului.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 230°C
  • Înveliş din Tourmaline
  • Efect anti-static
  • Comodă la utilizare
Contra:
  • Se foloseşte doar pe părul uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.