Rowenta Compact Liss Elite SF1012 – placă de îndreptat părul ieftină, performantă şi eficientă

Desigur, printre lucrurile oricărei femei trebuie să existe şi câteva aparate de înfrumuseţare, precum un ondulator, o placă de îndreptat părul, o perie electrică şamd, produse ce ajută la o înfrumuseţare rapidă şi o îngrijire optimă, pentru apariţii de invidiat. De aceea, am ales pentru acest review să vorbim despre o placă de îndreptat părul, ieftină şi eficientă.

Rowenta Compact Liss Elite SF1012 este o placă de îndreptat părul accesibilă, ce poate fi utilizată cu uşurinţă din faţa oglinzii de acasă, fără a mai fii necesară o deplasare şi o cheltuială în plus la saloanele de înfrumuseţare. Cu un astfel de aparat, cu sistem 2 în 1, poţi realiza diverse coafuri, precum ondulat, buclat sau îndreptat, cu posibilitatea reglării temperaturii. Deţine două setări de temperatură, maxima fiind de 230°C, iar minima de 180°C. Plăcile sunt de tip mobile, fiind învelite cu un strat protector din ceramică.

În ciuda performanţelor superioare de care da dovadă, preţul de achiziţionare online este de departe cel mai avantajos posibil, respectiv de 69 de lei (vezi preţ actualizat) în oferta eMag.

În ceea ce priveşte design-ul, remarcăm o construcţie distinsă de culoare negru/roz, foarte comodă şi confortabilă la utilizare. Datorită design-ului compact, se poate depozita sau transporta pe cât se poate de uşor. Cablul de alimentare măsoară 1.8m, iar dimensiunile aparatului sunt de 90 x 25 mm.

Acelaşi produs de înfrumuseţare accesibil îl întâlnim şi în oferta magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu Rowenta Compact Liss Elite SF1012 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cele două trepte de temperatură, cuprinse între 180°C şi 230°C, se adapteză rapid tuturor tipurilor de par. 230°C reprezintă o temperatură profesională ce duce la rezultate ideale, permiţând alegerea formei dorite a părului, într-un mod confortabil şi rapid.

Aşa cum am spus, vine prevăzută cu plăci mobile cu înveliş ceramic, ce garantează cu ultra-precizie o presiune constantă asupra firelor de par, reuşind să obţină coafura dorită. Plăcile măsoară standard 2.5cm, având învelişul din ceramică, ce sporeşte strălucirea firelor de par.

Sistemul 2 în 1 din dotare, o face capabilă să realizeze onduleuri elegante, cât şi şuviţe de par drepte, pe cât se poate de uşor şi de rapid.

Ar mai fi de specificat faptul că deţine sistem de blocare al plăcilor şi cablu rotativ cu până la 360°, pentru prevenirea încurcării acestuia.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Rowenta Compact Liss Elite SF1012 este o placă de par cu sistem 2 în 1, ce dispune de înveliş ceramic, capabilă să garanteze rezultate rapide şi uşoare, obţinute într-un mod pe cât se poate de comod.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 230°C
  • Înveliş din Ceramic
  • Plăci mobile
  • Comodă la utilizare
Contra:
  • Se foloseşte doar pe părul uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.